Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Godt Nytår fra Heste-Nettet!


Kære brugere af Heste-Nettet!

Vi nærmer os nu slutningen på endnu et år, hvor antallet af besøg og dermed trafikken på Heste-Nettet mere end fordobledes. Det var ligeledes året, hvor vi blev klar med afløseren for en del af den "midlertidige" markedsplads fra sommeren 2000, nærmere bestemt området for Hest og Pony. Det ny Hest og Pony system er - og vil især udvikle sig til - langt mere end et simpelt annnonceredskab. Mere om det i løbet af 2004.

Nyt brugersystem
For tre år siden indførte vi registrering af brugerne for at få et overblik over hvor mange forskellige personer, der benyttede Heste-Nettet. Med over 40.000 registrede brugerprofiler er der såvel på Ryttersnak som på Markedspladsen et stigende behov for også at kunne benytte registreringen til forebyggelse af injurier og snyderi. Der er også behov for at kunne skelne mellem personlige brugere, virksomheder og foreninger. Derfor vil én af de væsentligste nyheder i 2004 blive en total omlægning af vores bruger-system. Omlægningen vil blive koblet med en række andre forbedringer, heraf mange som følge af brugernes forslag til Heste-Nettet.

Heste-Nettet som Vidensbase
Heste-Nettet har siden 1997 udviklet sig til hestefolkets foretrukne mødested og handelsplads på internettet, hvor hovedparten af alt indhold er skabt af brugerne. I begyndelsen af 2004 kan Heste-Nettet slå dørene op til en helt ny dimension: Artikelsystemet "Viden Om ..", der vil fungere som vidensbase og opslagsværk inden for alt relateret til hesten og dens brug.

Hvor artikler i bøger og blade kræver en bred målgruppe, vil personer med erfaring og kompetence inden for selv snævre områder fremover kunne komme til orde og formidle deres viden gennem Heste-Nettet. På områder hvor der forekommer divergerende synspunkter blandt "eksperterne" vil der ligeledes være plads til disse. Har du et fagområde du brænder for - og erfaringer, du gerne vil videregive til en bredere kreds, er du derfor meget velkommen til at skrive til aktiv@heste-nettet.dk

Udvikling af teknikken
Den store trafikstigning har kun kunnet lade sig gøre p.g.a. anskaffelse af yderligere en kraftig (og dyr) server. Alligevel har året ikke været problemfrit i teknisk henseende. Der har været flere årsager til dette, hvilket vi forsøger at tage ved lære af. Én af konsekvenserne heraf er at vi i løbet af første kvartal 2004 flytter hostingcenter til NetGroup Data Center i Glostrup, hvorefter Heste-Nettet skulle kunne fungere selv ved totale strømudfald i hele landet og med backupkopier spredt ud så vore data kan overleve en total udradering af enten Jylland eller Sjælland. Vi vil ligeledes få plads til udvidelse med endnu en server i 2004.

Video til det TV-fri Danmark
Danmark er desværre stadig kendt som landet hvor HesteTV næsten udelukkende handler om mishandling, snyderi og andre skandaler. Heste-Nettet vil derfor i løbet af 2004 forsøge at skabe baggrund for benyttelse af videostreaming over internettet i forskellige sammenhænge. En markedsundersøgelse har vist at 90% af køberne lægger vægt på brugen af video på i forbindelse med hestehandel. Derfor vil upload af videoklip i 2004 være standard i forbindelse med salgsannoncer.

Stabilisering af økonomien
Med den stigende trafik og de større krav til stabilitet og sikkerhed er Heste-Nettets omkostninger samtidigt steget ganske væsentligt. For at fremme udviklingstempoet er det også nødvendigt med flere møder i specielt udviklergruppen. Derfor har vi indført brugerbetaling på Markedspladsen for Hest og Pony, hvor annoncørerne har en direkte økonomisk fordel af en velbesøgt markedsplads. Herudover vil vi fra starten af 2004 intensivere vores markedsføring overfor de mange virksomheder i hestebranchen, der stadig forlader sig på annoncering i den trykte hestepresse på trods af dennes beskedne udbredelse.

Vi takker derfor alle Heste-Nettets brugere for et godt og fremgangsrigt år, samtidig med at vi ser frem til 2004 som et endnu mere skelsættende år for Heste-Nettet. Et år hvor vi både vil styrke Heste-Nettets traditionelle succesområder og supplere med helt ny funktioner.

Godt Nytår 2004,
Heste-Nettet


 

Tilføjet d. 29-12-2003 kl. 11:39 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider