Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Böckmann: Ny 3´er trailer og smart udstyr


Som udvidelse af anhængerprogrammet til tre store heste har vi nu udviklet Traveller Sport 3. Som i de nuværende lastvognsopbygninger står hestene diagonalt dvs. skråt i forhold til kørselsretningen. Den lave læssehøjde sikrer hestenes problemfri indstigning, også uden en bagklap. Opbygningen er fremstillet i lastvognskvalitet og særdeles slidstærk.

Med en samlet vægt på 3.500 kg skal Traveller Sport 3 trækkes af en firehjulstrækker eller en lastbil. Som grundudstyr leveres anhængeren med en eloxeret aluminiumsopbygning. 3 store sidevinduer samt ekstra tagudluftninger sørger for tilstrækkelig lufttilførsel. Lakering kan mod merpris vælges individuelt af kunden. Desuden står hele tilbehørsprogrammet for anhængerne til rådighed.

Smarte små hjælpemidler
Hvem kender ikke til problemet med tilsmudset bagklap fra på- og adlæsning af hestene. Hvordan fjerner man snavset under turneringen, i terrænet eller i stalden? Hvor er der en kost? Hvor er der en skovl?

Denne generende tilstand har man nu fundet en løsning på. I sit tilbehørsprogram har Böckmann en udtrækbar kost, som kan fastgøres i en holder på anhængeren. Man kan også få en skovl i kompakt form, der kan anbringes i saddelkammeret.

Disse små hjælpemidler kan også eftermonteres hos Böckmann Danmark enten i Sorø eller i Skanderborg.

Læs mere på om trailere, rideudstyr og meget mere på www.tophorse.dk eller kontakt Bøckmann Danmark, A/S Bent Neergaard, 8660 Skanderborg på telefon 8793 3700 eller Bøckmann Sjælland på telefon 5783 0900

 

Tilføjet d. 08-11-2003 kl. 11:32 af i kategorien Produktnyt.
Forsidebillede: Ingen titel af Henrik (HN)

Billede
Billede



Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider