Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Heste-Nettet på højkant igen


Siden introduktionen af den ny heste-markedsplads omkring 1. september har Heste-Nettet været ustabilt. Problemerne tiltog gradvis og kulminerede med et større tab af data d. 12 oktober.

Krisen overstået
Vi er glade og lettede over nu at kunne erklære krisen for overstået. Vi er samtidig gået igang med en række optimeringer, som vi er blevet opmærksom på i vores jagt på fejlårsagen. En af disse optimeringer er sket på HN Lodge, som har fået en ansigtsløftning og vil blive udbygget med ny funktioner. Det er allerede nu muligt at sortere på fødselsår.

Vi takker alle for deres tålmodighed med Heste-Nettet og især de mange brugere, der har hjulpet med henvendelser og opmuntringer, hver gang der opstod problemer. Da driftsproblemerne har taget det meste af vores tid er der et stort efterslæb på besvarelse af supportmails. Har du ikke fået svar på en henvendelse, og er problemet stadig aktuelt, så henvend dig gerne igen.

Cavan og Lando frikendt
Heste-Nettets servere Cavan og Lando var længe under mistanke for at være årsag til fejlen, men det har nu vist sig at være helt uforskyldt. Fejlen har vist sig at ligge i kombinationen af nogle af de standardprogrammer, Heste-Nettet baserer sig på (*). Den er nu helt elimineret, så Heste-Nettet igen kan fungere tilforladeligt for alle brugerne.

Næste skridt på vejen
Heste-Nettet bygger som altid på frivillig arbejdskraft. Gruppen af frivillige mødes næste gang d. 15. november for at diskutere flere af de ny ting, der skal færdiggøres eller videreudvikles i løbet af det kommende halve år. Ved denne lejlighed vil vi selvfølgelig samle op på alle brugernes forslag som vi har modtaget på Ryttersnak og pr. mail.

Med venlig hilsen,
Heste-Nettet

*) Til de teknisk interesserede kan vi berette at fejlen skyldtes et problem i samspillet mellem databasen MySQL og kompileren gcc, som blev yderligere forværret med ny versioner af MySQL.


 

Tilføjet d. 03-11-2003 kl. 04:54 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider