Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Oppe igen efter serverproblemer!


Efter de i weekenden opståede serverproblemer, der endte med tab af alle annoncedata og flere måneders lodgeopdateringer samt ryttersnakindlæg er vi ved at komme på ret køl igen.

Vi har samtidig benyttet lejligheden til at lave flere opdateringer på markedspladsen, da nogle rettelser netop var enklere at lave inden systemet igen blev fyldt med annoncer.

Bl.a. de ændringer, der kan ses "udefra", er forbedret prisangivelse, billedupload og billedskalering, ligesom der er tilføjet separate fora for køb og salg af westernudstyr.

Under udførelsen af forbedringerne har der været forskellige fejl ved oprettelse af ny annoncer. Disse fejl skulle nu være rettet, så markedspladsen er fuldt åben for oprettelse af annoncer.

Sikkerhedsmæssigt vil vi selvfølgelig også drage nogle konsekvenser af uheldet - der ikke burde kunne ske. Vi beklager den ulejlighed nedbruddet har betydet for mange brugere. Vi arbejder i den kommende tid bag kulisserne på at få sikkerheden helt forankret i systemer og rutiner, så et sådant datatab ikke vil kunne ske igen.

Samtidig har vi udskudt datoen, fra hvilken der vil blive opkrævet gebyr for heste-salgsannoncer.

Med venlig hilsen,
Heste-Nettet


 

Tilføjet d. 15-10-2003 kl. 15:17 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider