Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Fusion i trailerbranchen


Böckmann i Tyskland har købt aktiemajoriteten i Westfalia Trailer Group.

Westfalia er grundlagt i 1844 og producerede i begyndelsen hestevogne. I 1927 blev den første trailer bygget til at hænge bag på en bil. I 1932 opfandt stifteren Franz Knöbel kugleforbindelsen til trailere, som idag bliver brugt over hele verden. Samme år blev det første svingakselsystem udviklet af Westfalia. Endelig konstruerede Westfalia i 1968 enkelthjuls affjedring til trailere svarende til den moderne personvogns. Dette system, med rundfjedersystem og støddæmpere, er nu monteret på alle Westfalia trailere.

Westfalia Trailer Group fortsætter som selvstændigt selskab, men får nu adgang til Böckmanns tekniske viden og salgsnet.

I Danmark betyder det at Bøckmann Danmark A/S v/Bent Neergaard, Skanderborg, fremover udover Böckmanns brede sortiment også markedsfører Westfalias produkter. Modeller både med og uden indbygget sadelskab samt med et effektivt ventilationssystem vil være på lager i Danmark fra midt i april måned. Böckmanns sortiment omfatter hermed mere end tyve forskellige modeller i hestetrailere.

 

Tilføjet d. 25-03-2003 kl. 04:19 af i kategorien Produktnyt.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider