Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ny funktioner på Ryttersnak

Foranlediget af de mange diskussioner om korrekt placering af indlæg - og om moderationen af fejlplacerede indlæg - har vi indført nogle tekniske ændringer på Ryttersnak. Ændringerne vedrører i særlig grad postering af ny indlæg, men giver også læserne et bedre overblik over de forskellige emner, der diskuteres i hvert enkelt forum.

De vigtigste ændringer er:
1. "Preview"-funktion ved oprettelse af alle indlæg
2. Forbedrede hjælpefunktioner til formatteret tekst, email m.m.
3. Tvungent valg af forum/emne ved start af ny diskussionstråd
4. Ny bedre adskilte vejledninger (Teknik hhv. Adfærd)
5. Fejlrettelser, herunder bedre understøttelse af Mozilla browser


Ændringerne er ikke udtryk for en begrænsning eller censur i forhold til den hidtidige praksis, men et forsøg på at skabe en større bevidsthed om hvor forskellige emner hører hjemme på Ryttersnakken. Når systemet er indarbejdet gennem et stykke tid vil det også blive muligt at søge på indlæg om et bestemt emne. Og måske gøre det muligt for den enkelte bruger at fra- eller tilvælge forskellige emner. Samtidigt håber vi at "preview" funktionen kan bidrage til at reducere antallet af indlæg med tekniske fejl, f.eks. problemer med billed- og hyperlinks.

Vi har i to omgange i 2002 forsøgt os med systematisk moderation af alle indlæg på Ryttersnak, men er nu nået til den konklusion at det er en umulig opgave - især på Hyggesnak, hvor tingene går meget hurtigt næsten døgnet rundt. Vi har netop med beklagelse måttet sige farvel til 2 af de ellers standhaftige moderatorer gennem efteråret 2002, Lise Damgård og Britta Johansen (Stratego). Derfor vil vi nu i højere grad forlade os på brugernes opmærksomme øjne og en moderator-tilkalde-funktion (pt. pr. mail) nederst på alle sider i Ryttersnak. Vi vil også forsøge at uddele nød-slette-mulighed til et mindre antal erfarne brugere med passende høj tolerance-tærskel.

Med venlig hilsen
Heste-Nettet

P.S.: En kendt, men teknisk nødvendig ulempe er at smileys lavet med den hidtidige hjælpefunktion ikke længere vil fremstå grafisk, men udelukkende som karaktersæt. Fremover skal der indsættes et mellemrum inden smileykaraktererne, hvilket hjælpefunktionen nu også gør. Husk at checke din signatur, hvis du benytter dig af smileys i denne.

 

Tilføjet d. 30-12-2002 kl. 04:59 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider