Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ride-kalenderen 2003

I december måned kommer en spændende nyhed til det danske hestefolk. Det sker i form af en kalender, brugbar i 2003, i spiralform og fyldt med spændende fagligt stof. Linien bliver ”horsemanship”, og budskabet er klart: ”Hestens velfærd skal i centrum”.

Kalenderen udgives i samarbejde med Landsbladet Hest. Fødevareministeren Mariann Fischer Boel skriver forord, Hestens Værn DRF og DV er med i samarbejdet og bidrager også med fagligt stof. Ud over det kan du finde hjælp til mange af de spørgsmål, der melder sig i den daglige omgang med hesten. Her kan bl.a. nævnes vigtige råd fra smed og dyrlæge, viden om massage, hestetandpleje, stævnekalender, aktiviteter og en masse andet. Kalenderen bliver en uundværlig følgesvend i stalden, og kan sagtens bruges som skoledagbog eller almindelig plankalender. Herudover kan du tilmelde dig 4 fantastiske kurser, hvad enten du er pony- eller hesterytter, eller om du rider dressur eller spring. Navne som Jennifer Fogh Pedersen, Ulrik Sørensen og Henrik Gundersen er gået med i samarbejdet.

Der findes mange forskellige måder at rekvirere kalenderen på, se mere her på siden om kort tid. Er du medlem af en rideklub, og har du endnu ikke hørt om kalenderen, så få et bestyrelsesmedlem til at ringe til Louise Birkholm på tlf. 27221043.

Glæd dig!

[Kilde: Louise Birkholm]

 

Tilføjet d. 17-10-2002 kl. 17:18 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.
Forsidebillede: Ingen titel af Henrik (HN)

Billede



Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider