Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

OL-mester til Vilhelmsborg


Forberedelserne til World Cuppen i springning på Vilhelmsborg den 24. - 27. oktober er i fuld gang, og der bliver i en jævn strøm sat trumf på startlisterne.

Senest har den regerende guldvinder fra OL i Sydney meldt sin ankomst, og det styrker blot forventningerne om et stævne i toppen af den sportslige spændingskurve.

Jeroen Dubbeldam hedder den blot 29-årige hollænder, som snuppede guldet i Sydney for 2 år siden, og når vi får ham at se på Vilhelmsborg, bliver det på hesten De Sjiem, som også har del i guldmedaljen.

De 6 danske Wold Cup pladser er nu også fordelt med en enkelt høne i kurven - nemlig den kun 21-årige Tina Lund og Lanthanid, som er både dansk-, nordisk- og europamester. Derudover deltager Thomas Velin og Equest Carnute, Søren Knudsen og Cajus, Michael Aabo og Casino, samt brødrene Nørgaard Pedersen. Lars på Charett Ask og Søren på Laurion.

Udover World Cup springning er der desuden en række internationale springklasser, hvor Erik Bigler fra Århus, Charlotte Lund, Henrik Gundersen, Torben Frandsen og Torben Suhr deltager fra dansk side.

På World Cuppens egen hjemmeside www.worldcupdenmark.dk findes der nu tidsplan, klasseoversigt og mange andre nyttige oplysninger.

[Kilde: Birgitte Wulff, Dansk Ride Forbund]

 

Tilføjet d. 01-10-2002 kl. 19:10 af i kategorien World Cup.
Forsidebillede: Ingen titel af Annette S

Billede



Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider