Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Lone Jørgensen nr.7

Kan en hest være for opsat på at gøre det godt? Det virkede sådan, når man så Lone Jørgensens dejlige hest, Kennedy, gå eller nærmest steppe ind på konkurrencebanen til den afsluttende kür. Lone prøvede at gøre tegn til, at musikken var for høj, men det virkede åbenbart ikke. Lone Jørgensen har redet utrolig flot og effektivt her under OL og i det hele taget i det sidste års tid, hvor hun hele tiden har forbedret sin præstation. Især de to første konkurrencedage var imponerende, og det var tydeligt, at der er et godt forhold mellem rytter og hest. Kennedy så ud, som om han hele tiden var ivrig efter at gøre sin rytter tilpas. Er det sådan, jeg skal gøre? Hele tiden var han veloplagt og parat til at yde sit bedste.
Men måske var det den høje musik, der tændte ham ekstra meget i kür. Det kammede i hvert tilfælde over, og han vidste tilsyneladende ikke hvilket ben, han skulle stå på og så skiftede han ustandselig og måtte langt ind i programmet, før han efterhånden kunne slappe af og gå i vanlig stil. Det var ellers et godt sammensat program med stor sværhed, men det varede for længe,før der blev vist de gode takter, og dommerne slår hårdt ned på en hest, der er anspændt.
Det blev til 70,37%, hvilket var dagens 11.bedste, og sammenlagt blev Lone Jørgensen og Kennedy nr.7 med 216,90 p.
Efter at have ligget på en sammenlagt femteplads, er det nok en skuffelse for den 38-årige rytterske, men faktisk er hun i utrolig godt selskab blandt danske OL-ryttere, for dette resultat er kun overgået af de to danske sølvvindere, Lis Hartel/Jubilee (1952 og 56) og Anne Grethe Törnblad/Jensen med Marzog (1984).
Jon D. Pedersen/Esprit de Valdemar red et nydeligt program til 67,67%, men selv om det ikke var dagens dårligste, forhindrede det ham ikke i at ende som nr. 15 med sammenlagt 204,18 p.
Den danskfødte hest, Rali Baba redet af Daniel Ramseier fra Schweiz endte med 69,00 og ialt 205,6 p som nummer 13.


 

Tilføjet d. 30-09-2000 kl. 13:20 af i kategorien OL - Dressur.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider