Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Bonfire dansede sig til guld

Endelig lykkedes det for Anky van Grunsven (Holland) og hendes elegante hest, Bonfire, at vinde olympisk guld. Uimponerede af at have trukket startnummer lige efter den regerende OL-vinder og årelange rival, Isabell Werth/Gigolo fra Tyskland, dansede Bonfire med Anky van Grunsven i sadlen ind på dressurbanen og gennemførte sin svære OL-kür med legende lethed og til dramatisk, velgennemarbejdet musik. Anky van Grunsven opnåede at sætte OL-rekord med et resultat på 86,05% for Bonfires allersidste kür konkurrence. Da ekvipagen allerede førte konkurrencen, blev det til yderligere afstand til de øvrige og et sammenlagt resultat på 239,18 point.
Isabell Werth opnåede ikke et helt så flot ridt med Gigolo og måtte nøjes med dagens næstbedste resultat, 82,2% og sammenlagt 234,19 hvilket var en sølvmedalje værd. Både Bonfire og Gigolo bliver nu pensionerede. De er begge 17 år gamle, og rytterne har afløserne klar.
Bronze gik til Ulla Salzgeber/Rusty (Tyskland), der deltog i sin første OL. Det blev endda en dramatisk finale for denne rytter, der midt i sit kür program oplevede, at musikken forsvandt. Ulla Salzgeber red imidlertid videre og regnede vel med, at musikken dukkede op igen, men det gjorde den ikke, og dommerne afbrød hendes ridt med besked om, at hun skulle ride resten af programmet efter at de øvrige var færdige. Det er en dum situation at skulle varme op igen, men på trods af jubel og champagnebrus fra de øvrige, da afgørelsen forelå, red Ulla Salzgeber uimponeret og koncentreret ind på banen og fandt rytmen i det afbrudte program, som hun derefter gennemførte så godt, at det kun blev overgået af de to forannævnte, og dermed var bronzemedaljen afgjort. 80,67% og sammenlagt 230,57 point.
4. Nadine Capellmann/Farbenfroh (Tysk) 74,6%, 225,88 p,
5. Coby van Baalen/Ferro (Hol) 75,1%, 221,36 p
6. Ellen Bontje/Silvano (Hol) 73,55%, 217,59p
7. Lone Jørgensen/Kennedy (Danmark) 70,37%, 216,90 p.
15. Jon D. Pedersen/Esprit de Valdemar (DK) 67,67%, 204,18 p

 

Tilføjet d. 30-09-2000 kl. 12:58 af i kategorien OL - Dressur.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider