Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Jon kommer med i finalen

Både Lone Jørgensen/Kennedy og Jon D. Pedersen/Esprit de Valdemar kommer med i Kür finalen, der rides natten mellem fredag og lørdag.
Jon D. Pedersen red allerede i Grand Prix klassen bedre end tidligere vist, og det var flot at blive nummer 11 i det selskab. Den lidt tunge 14-årige Esprit de Valdemar har ikke så let ved det sværere program i Specialen, men klarede sig dog så godt, at det blev til en sammenlagt 16. plads med 136,51 point, og det rækker til en finaleplads, hvor hver nation kun må stille med tre heste og Tyskland og Holland således må afgive en hver. For Hollands vedkommende bliver det nok den unge Arjen Teeuwissen/Goliath, der klarede sig så flot i EM sidste år og igen i Grand Prix, men i går skuffede i Specialen.
Selv om både Kennedy og Esprit de Valdemar er tyskfødte, er der alligevel en dansk hest med i Kür finalen, idet Daniel Ramseier fra Schweiz endte som nummer 15 med 136,60 på Rali Baba (se: Danske heste i OL). Emile Fauries Rascher Hopes blev kun nummer 20 sammenlagt og er derfor ude af OL.

 

Tilføjet d. 29-09-2000 kl. 13:31 af i kategorien OL - Dressur.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider