Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Lone Jørgensen med i toppen

Efter et fremragende ridt i Grand Prix Special er Lone Jørgensen og hendes dejlige, 11 årige Kennedy med blandt de bedste fem. Det betyder (se: Konkurrencens afvikling), at hun i nat i Kür finalen skal starte i den sidste gruppe, hvor kampen om medaljerne finder sted.
Lone Jørgensen har sammenlagt 146,53 point, hvilket egentlig rakte til en sjetteplads, men da der er fire tyske ryttere med, skal den ene udgå, og derfor rykker Lone op. Det bliver iøvrigt svært for Tyskland at vælge, for Ulla Salzgeber/Rusty og Alexandra Simons de Ridder/Chacomo ligger lige på fjerdepladsen med 149,90 p. I Specialen var Ulla Salzgeber bedst, mens Chacomo havde en grov fejl i en overgang mellem piaffe og passage, hvilket formentlig gør udslaget.
Nadine Capellmann/Farbenfroh, der deltager i sit første OL, fik åbenbart ekstra inspiration af holdguldmedaljen og red så godt, at hun sammenlagt har 151,28 p. og dermed godt og grundigt puster favoritterne i nakken. Hendes holdkammerat, Isabell Werth/Gigolo, blev kun nummer fire på dagen og har sammenlagt 151,99 p.
Anky van Grunsven fra Holland har derfor udsigt til en olympisk guldmedalje, da hun nu har en snæver føring med 153,13 point.
"Der er endnu en dags konkurrence, og jeg håber, at Bonfire vil være god i morgen" udtaler Anky van Grunsven forsigtigt. "Jeg har været i denne position flere gange før, så det er derfor, at jeg er så beskeden!" For fire år siden i Atlanta og igen i VM i 1998 var hun samme situation, og begge gange måtte hun bøje sig for Isabell Werth i finalen, selv om Bonfire - se selv i nat - har et yderst charmerende Kür program.
Det bliver de to mangeårige rivalers sidste optræden med disse heste. Både Gigolo og Bonfire er 17 år og bliver nu pensionerede efter at have ydet en fremragende indsats i en årrække.

 

Tilføjet d. 29-09-2000 kl. 13:17 af i kategorien OL - Dressur.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider