Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Lando har tidligere fået sølv

Vi svømmer alle helt hen over Thomas Velins flotte resultater, men faktisk er der endnu et dansk islæt i springningen, idet den utrolig charmerende, brune hingst, Lando, er 12 år og født i Danmark, men rides af Albert Voorn for Holland. Der kom ganske vist tre nedslag den første dag, men derefter gik det bedre og bedre lige til omspringningen i finalen, hvor det endte med OL-sølv.
Lando er avlet af formanden for Hestens Værn, Henning Staun i Hørsholm. Det svarer lidt til at sælge sand i Sahara, for Holland regnes som et af de absolut førende lande med hensyn til opdræt af springheste. Især har sæsonen 2000 været god, og Albert Voorn/Lando er regerende hollandsk mester. Afstamningen er Lancier DH 356 - Silvia med Raimondo DH 224 som morfar. Både Lancier (v. Landgraf I - Wahnfried) og Raimondo var i sin tid ejet af Sydvestjysk Hesteavls Forening, og navnene borger for god springafstamning.
Lando selv opnåede bedækningstilladelse i Hernning 1991 og blev efter en god materialprøve kåret samme sted i 1992, hvor han blev tildelt opdrættermedalje i sølv. På det tidspunkt var han ejet af Niels Grøndahl, Støvring.

 

Tilføjet d. 28-09-2000 kl. 20:47 af i kategorien OL - Springning.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider