Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Tysk guld i nationsspringning

Tyskland vandt guld med sammenlagt 15 fejl foran Schweiz med 16. Det var syvende gang, Tyskland vandt OL-guld i holdspringningen. Bedst på det tyske hold med to nulrunder var Otto Becker/Cento, der dermed bekræftede sin sejr fra en af de mest betydende internationale konkurrencer, Grosse Preis von Aachen, i sommer. Han hører også til blandt favoritterne til den individuelle konkurrence søndag. De to øvrige ryttere på det tyske hold, Lars Nieberg/Esprit og Marcus Ehning med For Pleasure (som Nieberg tidligere red) fik også nulrunder på vej mod sejren, mens Beerbaum skuffede.
Schweiz var ikke villig til at give op i kampen om guldet, men selv om den sidst startende, sølvvinderen fra Atlanta, Willi Melliger/Calvaro sprang uden fejl, var det ikke nok til at fjerne det ene point, der skilte. Dermed fik Schweiz sølv, og det er den første holdmedalje, Schweiz har vundet siden 1924.
Brasilien og Frankrig lå lige med 24 point på trediepladsen, og det betyder i OL-sammenhæng, at der skal være en omspringning om bronzemedaljen.
Brasilien stillede med samme hold, som vandt bronze (den første til Brasilien nogensinde) i Atlanta, og det lykkedes for de farvestrålende brasilianere at sikre sig bronzen igen efter meget beslutsom ridning især fra den første rytter, Luiz Felipe de Azvedo, der med hannoveraneren, Ralph, sprang både fejlfrit og så hurtigt, at de franske ryttere kom under pres. Især da de kun havde tre ryttere.

 

Tilføjet d. 28-09-2000 kl. 13:25 af i kategorien OL - Springning.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider