Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Thomas Velin flyvende

Thomas Velin og hans pragtfulde franskfødte hingst, Equest Carnute, er i topform i Sydney og var en af de kun 11 ekvipager, der fuldførte første runde i holdspringningen uden fejl. I anden runde kom der to nedslag, men sammenlagt med resultatet for den første springdag, hvor Thomas Velin sluttede som nummer ni, betød det en forbedring til en sammenlagt delt sjetteplads og dermed en plads blandt favoritterne.
Disse point føres ikke videre. De bruges kun til at kvalificere til den individuellel konkurrence, hvor de alle starter lige/med 0 point. Der skal derfor ikke lægges for meget i, at verdensmesteren og den tredobbelte world cup vinder, Rodrigo Pessoa fra Brasilien med Baloubet du Rouet ligger i spidsen foran europamesteren, Alexandra Ledermann fra Frankrig med Rochet M (med samme hest vandt hun individuel bronze i Atlanta). På trediepladsen finder man overraskelsen, Khaled Al Eid fra Saudi Arabien med den 13 år gamle belgiskfødte Khashm Al Aan. Men måske er det ikke så overraskende, når man ved, at Rodrigo Pessoas legendariske far, Nelson Pessoa, er træner for rytterne fra Saudi Arabien.
Ian Millar/Dorincord fra Canada følger derefter foran Jeroen Dubbeldam/Sjiem (Holland) og Luiz de Azvedo/Ralph (Brasilien), der ligger lige med Thomas Velin.
Overraskende er Thomas Velins forbillede, Ludger Beerbaum/Goldfever ikke sluppet med blandt de 45, der går videre, men det illustrerer, at selv en så fremragende rytter, som Beerbaum (individuel guldvinder 1992 med Classic Touch) ikke kan bære en urutineret hest som Goldfever igennem. Beerbaum måtte også lide den tort at udgøre stregresultatet på Tysklands guldhold.
Til gengæld er det så glædeligt, at Sverige har fået alle sine fire ryttersker igennem blandt de 45 bedste af 72 startende. Det svenske hold viste dermed, at det ikke var en tilfældighed, da de i forsommeren vandt nationsspringningen i Rom.
Nu er der lige to dage/nætter med dressur og så lørdag/søndag nat går det løs med den individuelle konkurrence, hvor Thomas Veling har en god chance for at forbedre Merethe Jensens ottendeplads fra Barcelona 1992, som er det hidtil bedste danske resultat i OL-springning.

 

Tilføjet d. 28-09-2000 kl. 13:05 af i kategorien OL - Springning.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider