Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Heste-Nettet skal være bedre!

I weekenden d. 8-9 Juni samles holdet bag Heste-Nettet fra hele landet til et møde, der på flere måder bliver betydningsfuldt for Heste-Nettets fremtid.

Et væsentligt punkt på mødet er selve reglerne for samarbejdet, herunder optagelse af nye personer, samt hvordan man kan etablere et godt samarbejde mellem personer, der sjældent eller aldrig ser hinanden udenfor internettet.

Den vigtigste regel for samarbejdet er "at det skal være sjovt at være med" uanset om man kan yde en stor eller en mindre indsats, men den regel medfører indirekte en række andre krav og udfordringer som vi skal have tydeliggjort bedre i det daglige samarbejde.

Kombinationen af frivilligt arbejde med behovet for at drive en større organisation på en professionel forretningsmæssig måde, vil let kunne give problemer. Det er et velkendt fænomen fra idrætsforeningernes verden, men en opgave vi bliver nødt til at løse for at Heste-Nettet kan leve op til forventningerne fra en større og mere forskelligartet brugerkreds. Samt for at kunne tiltrække annoncører, sponsorer m.m., der skal kunne se et formål i at støtte driften af Heste-Nettet. Dette emne kommer vi også ind på i løbet af vores møde.

Ved at udbygge HN på områder, hvor der er klare økonomiske fordele for brugerne - og dermed et incitament til betaling, vil vi samtidigt sikre at Heste-Nettet fortsat kan være gratis for alle de som hovedsageligt hygger sig, får informationer, kontakt med andre, m.m.

Endelig skal vi selvfølgelig gennemgå alle de eksisterende områder på Heste-Nettet og vurdere hvad der bør laves på både kort og lidt længere sigt. Det sidste vil give os et udgangspunkt for at formulere opgaver for nye personer, der kunne tænke sig at være med til at udvikle Heste-Nettet. Det vil give sig udtryk i forskellige "stillingsopslag" i løbet af sommeren.

Hvis du sidder med synspunkter til hvilke områder af Heste-Nettet du især kunne ønske bedre - eller noget du helt savner - vil vi være glade for at modtage dine kommentarer inden næste weekend. Hvis du har idéer du selv kunne tænke dig at være med til at lave på Heste-Nettet, er du også velkommen til at skrive om det.

Forslag, kommentarer og kritik bedes sendt til aktiv@heste-nettet.dk eller postes som sædvanligt på Forslag til Heste-Nettet

Heste-Nettet

 

Tilføjet d. 30-05-2002 kl. 09:51 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider