Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Thomas Velin nr.9 af 74

Thomas Velin med Equest Carnute startede som nummer 39 i den første, svære OL-springning og klarede det til topkarakter med et enkelt nedslag og 0,75 fejlpoint på tid.
Selv om det var første dag, var banen vanskeligere end de fleste store Grand Prix-klasser, og det viste sig da også, da dagen var forbi, at der ikke kom en eneste med 0 fejl. Kun fire var uden fejl på forhindringerne, men de havde alle tidsfejl. Kun syv klarede banen uden tidsfejl, men de havde så fejl på springene.
Thomas Velin ligger på nuværende tidspunkt på en delt niendeplads. Næste springning er på torsdag, hvor det gælder holdspringningen (som Danmark ikke deltager i) og samtidig den anden individuelle konkurrence, idet de individuelt 45 bedste går videre til søndagens finale. Efter den flotte springning mandag tyder alt på, at Thomas Velin ikke vil have problemer med at blive blandt disse 45.
Det regnede, da rytterne gav sig i kast med den svære bane bestående af 14 forhindringer med 17 spring (tre dobbeltspring). Det var især forhindringerne fra 8-10, der gav fejl, men vandgraven (nr.12) på 4,10 m kostede nu også nogle, og blandt andet den regerende verdensmester og favorit, Rodrigo Pessoa fik fejl her, da Baloubet du Rouet galoperede midt igennem den.
Den foreløbige placering er:
1. Jeroen Dubbeldam/Sjim (Holland) 0,5 p
1. Bruce Goodin/Lenaro (NZ) 0,5 p
3. Ludger Beerbaum/Goldfever 1,25 p
4. Martin Dopazo/Calwaro (Argentina) 2,25 p
5. Jamie Coman/Zazu (Australien) 4,25 p
Sverige stiller med et rent kvindeligt hold, og det lover godt for resultatet torsdag, da både Maria Gretzer/Feliciano og Malin Baryard/Butterfly Flip sluttede med 4,5 p. De ligger nu på en delt sjetteplads sammen med Khalad Al Eid/Khashim Al Aan.
9. Thomas Velin/Carnute
På samme måde som i military og dressur har hestene ikke lov at medbringe deres sponsornavn, så hvis I undrer jer over nogle af navnene, er det altså ikke hesten, der er skiftet ud, men "fornavnet", der er faldet væk. Nils Haagensens hest hed derfor kun Discovery og ikke Landrovers D.
Du kan læse mere om bedømmelsen under "Konkurrencens afvikling"

 

Tilføjet d. 25-09-2000 kl. 15:50 af i kategorien OL - Springning.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider