Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Konkurrencens afvikling

Der trækkes lod om både holddeltagernes og rytternes individuelle startrækkefølge i holdene.
Halvdelen af rytterne rider den første dag, 26. september, og den anden halvdel den følgende dag.

Grand Prix de Dressage,
1. individuelle konkurrence:
De fem dommere giver point mellem 10 og 0 i hver bedømmelsesgruppe. Samtlige dommeres karakterer lægges sammen, og slutsummen er rytterens resultat. Resultatet opgives i holdkonkurrencen som regel i point. Holdets resultat består af det sammenlagte resultat af de tre bedste i holdet.

Fredag den 29.september
Grand Prix Speciale,
2. individuelle konkurrence:
De individuelt 25 bedste går videre til denne omgang inklusive de, som er ligeplacerede på 25. pladsen. Hvis samtlige fire ryttere på et hold er kvalificerede, starter alle fire.
Resultatet i Grand Prix omregnes til % af max.summen i klassen. Denne lægges sammen med resultatet i Grand Prix Speciale - også i %. De 15 bedste sammenlagt efter 1. og 2. ind. konkurrence går videre til den individuelle finale. Hvis fire ryttere fra samme hold/land er med blandt de 15 bedste, kan kun de tre få lov at starte i finalen. Hvis flere ryttere er ligeplacerede på 15. pladsen, er det resultatet i GPS, der tæller. Ekvipager, der udgår, fordi hesten blliver skadet, erstattes af næste ekvipage, så der bliver 15 til start.

Grand Prix Kür
Finale
De 15 ekvipager deles i tre grupper efter stillingen efter de to omgange. Gruppen 11-15 starter først, derefter 6-10 og de fem bedste til sidst med lodtrækning om startrækkefølgen indenfor hver gruppe.
Resultatet angives i % og lægges til ekvipagens tidligere resultat. Maximumpointsummen i den individuelle konkurrence er dermed 300%.

Dommere:
Eric Lette, Sverige, overdommer
Volker Moritz, Tyskland
Jan Peeters, Holland
Axel Steiner, USA
Mary Seefried, Australien

Reservedommer og udenlandsk teknisk konsulent:
Marietta Withages, Belgien

 

Tilføjet d. 24-09-2000 kl. 22:34 af i kategorien OL - Dressur.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider