Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Sådan afvikles konkurrencen

Den første delkonkurrence afvikles mandag den 25. I modsætning til tidligere indgår denne ikke i holdkonkurrencen, og det er heller ikke en tidsspringning.
Banen springes kun en gang, og forhindringerne er op til 1,60 m høje. Det gælder om at fuldføre banen indenfor fejlfri tid og helst uden fejl på springene.
Torsdag den 28. afvikles holdkonkurrencen, der samtidig er en del af den individuelle konkurrence.
Banen springes i to omgange, og begge runder er helt ens. Forhindringerne er max 1,60 m høje. Der vil være 12-15 forhindringer med ca.18 spring hvoraf en vandgrav. Det gælder om at fuldføre indenfor fejlfri tid og helst uden fejl på springene. I holdkonkurrencen tæller de tre bedstes resultat i hver runde. Antallet af fejl i hver omgang (de tre bedstes) lægges sammen og er holdets slutresultat.
Søndag den 1. oktober afvikles den indviduelle finale i to runder, som ikke er ens.
Startberettiget er de 45 bedste efter de tre første omgange (mandag og torsdag). Samtlige starter søndag med 0 point. Det vil sige, at tidligere fejlpoint ikke følger med. En meget svær bane med forhindringer på max højde 1,60 venter.
De 20 bedste går videre til anden/sidste omgang, der er den endelige kamp om medaljerne. Her skal rytterne springe en kortere bane med 10-12 forhindringer.
Fejlpoint gives efter følgende regler:
Et nedslag eller ben i vandet koster 4 fejl
Første vægring 3 fejl
Anden vægring 6 fejl
Tredie vægring diskvalificeret
Tidsfejl:
Hvert påbegyndt sekund over fejlfri tid 0,25 fejlpoint
i omspringning 1 fejlpoint

 

Tilføjet d. 24-09-2000 kl. 21:38 af i kategorien OL - Springning.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider