Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Banebygger, der ikke er til at overse

Leopoldo Palacio fra Venezuela er 1,90 m høj og svær at overse. Ikke blot på grund af sin højde, men også fordi han går med hat - både sommer og vinter. Desuden har han en stor mustache og et lige så stort smil.
Det er banebyggeren, der har ansvaret for springbanernes opbygning og dermed for hele konkurrencens afvikling. Det er utrolig svært at bygge en bane, som hverken er for svær eller for nem. Ingen ønsker at se 25 fejlfrie til en omspringning, men man vil heller ikke se heste stå på hovedet over enorme kombinationer, som kun de allermest talenterede kan klare.
Leopoldo Palacio plejer at være mand for at finde netop de små detaljer, som skiller fårene fra uden at de kommer til skade. Lad os håbe, at det også sker denne gang. Men rytterne har prøvet at lure ham. De har rejst langt for at komme til at springe de baner, hvor han har sat sit visitkort. til hjælp har Palcio John Vallance fra Australien som assistent, mens den kendte tyske banebygger, Arno Gego, er teknisk delegeret, hvilket vil sige den, der godkender banerne, når de først er stillet op.

 

Tilføjet d. 23-09-2000 kl. 22:59 af i kategorien OL - Springning.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider