Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Mange nyheder fra Smedjeriet

Igen i år er Smedjeriet ApS med på Hest & Rytter i Messecenter Herning, hvor firmaet benytter lejligheden til at vise spændende udstyr til både to- og firebenede.

Til hesten har Smedjeriet ApS vi igen i år hudplejeproduktet Avobit med. Som noget nyt er spray'en en kombination af hovpleje og et godt og effektivt middel mod mug. Derfor er navnet også ændret, så produktet i fremtiden lanceres som Avobit Basis Dry Feet.

Til beslagsmedene har Smedjeriet ApS i år udvidet sit program til også at indeholde esser til smedning. Gas-esser og kul-esser kan ses på standen. Alle esser er EU-godkendte. Desuden fremstiller firmaet nu esser efter den enkelte beslagsmeds individuelle ønsker og behov.

Ligeledes viser Smedjeriet ApS Hippoflex kunststof-hestesko. De slidstærke hestesko er opbygget, så hovens naturlige bevægelsesmønster ikke påvirkes nævneværdigt. Hippoflex vil også være at finde i Hal H på en separat stand. Desuden præsenteres et nyt sæt kvalitets-modax med alt det nødvendige samlet i plast kasse. Ligesom tidligere udstilles også værktøj, hestesko og andet, der bruges i beslagsmedens hverdag.

Til rytteren præsenteres igen de australske T-boots med stålsnude. Støvlerne var også med på messen sidste år, og de har siden fået en stærk position på det danske marked. T-Boots med sikkerhed giver rytteren en stor sikkerhed, hvis hesten skulle træde til. T-Boots uden skikkerhed fås nu også i sort. Samtidig er der danmarksperemiere på en anden australsk støvle - RedBack Boots. Også børnene er der tænkt på, idet firmaet til de yngste viser børnestøvlen Rock Boots, der fås ned til størrelse 21 - og til en overkommelig pris.

PRODUKTTEST
For nøjagtigt et år siden fik Heste-Nettets produkttester udleveret et par T-Boots på Hest & Rytter 2001 "jeg gik med dem på messen hele weekenden, og siden har jeg redet i dem, gået på jagt i dem, haft dem på på arbejde osv. På baggrund af at have brugt T-BOOTS i et helt år er min bedømmelse helt klar - man får ALDRIG ondt i fødderne af at have dem på"

Hvordan kan det så være ?

Let
Støvlen er fremstillet i garvet og imprægneret okselæder, elastik og letvægtsgummi, som resultere i at støvlen så og sige ingenting vejer. Derfor er der ikke en ekstra belastning omkring foden, og man løfter ikke ret meget mere end sin egen fod fx vejer str. 40 kun 400 gr.

Komfort
Den letvægtgummi som støvlen er lavet af, er stødabsorberende, hvorfor ryg, lænd og knæ ikke belastes i samme grad som ved almindelige jophurs, ej heller ved hårdt underlag.

Holdbarhed
T-BOOTS er blevet fremstillet i 150 år, stilen er bibeholdt kun materiale mæssige forbedringer er foretaget. Støvlen er gennemtestet og tilbagemeldinger fra kunderne har medvirket til at denne støvle er for alle. Rengøring er nemt, giv dem en tur med vandslangen, når hestehovene alligevel skal vaskes, eller tør dem over med en fugtig klud. Ligegyldigt hvilken test støvlen udsættes for, har den bestået. Hvert eneste par støvler som udsendes fra fabrikken er kontrolleret.

Udseende
I Australien er T-BOOTS den største trend både blandt unge og ældre. Støvlen udstråler kvalitet, natur, aktiv fritid,afslappethed samt bevidsthed. Støvlen er diskret og passer både til cowboybukser og stigbøjler. Den fåes i 2 forskellige farver: sort og natur.


T-BOOTS udstilles på Hest & Rytter 2002 af importøren SMEDJERIET v/ Jan Krogh & Jan Nordstrøm i hal D stand 3312. For nærmere information kontakt 56 36 10 15 eller klik ind på www.smedjeriet.dk
Skrevet af produktnyt@heste-nettet.dk

 

Tilføjet d. 12-03-2002 kl. 00:15 af i kategorien Produktnyt.
Forsidebillede: Ingen titel af Henrik (HN)

Billede



Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider