Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

"Spørg HN" redaktør med i Gallashow

I de kommende dage kan man ikke vente svar fra Spørg Heste-Nettet's afdeling for "Avl og Sport". Det skyldes at vores brevkasseredaktør, Ulf Helgstrand, er fuldt optaget med sin egen og samtlige af sine tre DV-hingstes deltagelse i konkurrencer og gallashow ved Dansk Varmblods årlige kåring i Herning.

Ulf rider selv hingsten Terminator (DVH 614) i de to gallashow fredag og lørdag aften, der dette år er bygget op over temaet "Ringenes Herre". Han har her følgeskab af sønnen Andreas på Vemmetofte Rainman (DVH 532), der næste måned efterfølger Lars Petersen som berider på Stutteri Bluehors. Begge disse ekvipager deltager også i dressurkonkurrencerne, der afholdes i forbindelse med årets hingstekåring: Ulf / Terminator i Prix St. Georg og Andreas / Vemmetofte Rainman i Grand Prix.

Den tredie hingst, Bodyguard (DVH 615), har sin force inden for springning og deltager med Nana Ellefsen i klasserne MB, MA, samt i S klassen, der afvikles som en del af gallashowet fredag aften.

Ulf har ikke selv avlet nogle af sine hingste, men købt dem som føl og haft den næsten utrolige lykke at alle tre er blevet avlsgodkendte ved DV's hingstekåringer.

Mens Vemmetofte Rainman følger Andreas til stutteri Bluehors, står de 2 niårige hingste Terminator og Bodyguard opstaldet hjemme hos Ulf i Dragør syd for København, hvor en nedlagt hangar er indrettet med stald og ridebane. Tiden flyver dog stadig afsted for Ulf Helgstrand, der ud over at passe sit job som overlæge på Rigshospitalet, sine heste og sine tillidshverv i hesteverdenen altså også dagligt tager sig tid til at svare på de mange spørgsmål fra Heste-Nettets brugere.

 

Tilføjet d. 11-03-2002 kl. 23:32 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.
Forsidebillede: Ingen titel af Henrik (HN)

Billede
Billede
Billede
Billede



Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider