Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Guld til David O'Connor

Det blev en utrolig spændende afgørelse, før medaljefordelingen var sikret i den individuelle militarykonkurrence. David O'Connor/Custom Made fra USA, der havde ført med drømmepoint fra dressuren og et fejlfrit udholdenhedsridt, havde et enkelt nedslag på ridebanen, men han kunne tillade sig to og alligevel få guld. Et nedslag koster 5 point, og hans slutscore blev således 34 strafpoint.
Andrew Hoy/Swizzle Inn (Australien) sprang fejlfrit og fik sølv med 39,8 p., og legendariske Mark Todd/Eyespy II (New Zealand) snuppede bronze med 42,0 p.
Da deltagerne startede i omvendt rækkefølge af deres resultater, steg spændingen mere og mere efterhånden som konkurrencen tog form. Og medaljefordelingen var først afgjort, da David O'Connor som den sidste rytter red i mål. Hans hest, Custom Made, havde nedslag på første del af trekombinationen cirka halvvejs gennem banen, og dermed mindskedes afstanden til Andrew Hoy, så spændingen var intens, indtil O'Connor var i mål uden yderligere fejl.
Publikumsfavoritten, Andrew Hoy, der var fuld af selvtillid efter at have vundet guld på Australiens hold forleden dag, red på sin 15-årige fuldblodshest, Swizzle Inn, den ene af dagens kun fem fejlfrie runder og rykkede fra en tredieplads op til sølvmedalje. I forvejen har han tre guldmedaljer vundet som holddeltager i 1992, 1996 og 2000.
Mark Todd, der red sin sidste internationale konkurrence og lå på den utaknemmelige fjerdeplads, da han red ud til ridebanespringningen, gjorde sig gevaldig umage og Eyespy II var da også fejlfri over forhindringerne, men rytterens forsigtighed var kostbar, for der kom tre fejl på tid, hvilket kostede sølvet, men det vidste man ikke på det tidspunkt. Todd sluttede sin karriere med en bronzemedalje, der kan hænge ved siden af de to individuelle guldmedaljer, som han opnåede i 1984 og 1988.
Heidi Antikatzidis/Michaelmas (Grækenland) var udsat for dagens største skuffelse, da hun mistede sin andenplads efter to nedslag og tre tidsfejl. Hun sluttede som nummer seks med 50,4 p.
Nr. 4 Rodolphe Scherer/Bambi de Briere (Frankrig), 46,4 p.
Nr. 5 Magni Fabio/Cool'n Breezy (Italien), 49,0 p.
Nr. 7 Mary King/Star Appeal (England) 52 p.
Nr. 8 Robert Costello/Chevalier (USA) 52,4 p
Nr. 9 Julie Black/Hyde Park Corner (USA) 52,8 p.
Nr. 10 Ian Stark/Arakai (England) 56,0 p.
Nr. 11 Karen Dixon/Too Smart (England) 60,4 p.
Nr. 23 Imtiaz Anees/Spring Invader (Indien) 236,6 p
Kun 23 gennemførte hele konkurrencen.


 

Tilføjet d. 22-09-2000 kl. 11:42 af i kategorien OL - Military.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider