Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kom og sig farvel til Blue Hors Cavan

Det bliver efter al sandsynlighed sidste chance for at opleve Lars Petersen og Blue Hors Cavan i Danmark, når DVR Horse Shows blænder op for World Cup Dressur på Vilhelmsborg fra den 7.-10. feb, 2002.

Den 1 marts rejser Lars til USA for at tiltræde sit nye job på Sugarhill Farm i Virginia, og han tager Cavan med. Derefter bliver de i USA indtil VM i Spanien, hvorefter det nu i 8 årige lange samarbejde mellem hest og rytter stopper. Efter VM er planerne nemlig at sælge Cavan, selv om Lars håber på at hesten i det mindste kan blive i danske hænder evt. hos den nuværende ejers datter Agnete Kirk Kristiansen.
Hvordan det hele ender, kan kun tiden vise, men der er god grund til at komme til Vilhelmsborg og sige pænt farvel og forhåbentligt på gensyn med Lars Petersen og ikke mindst Blue Hors Cavan.

Stævnet i øvrigt byder på et væld af topryttere fra bl.a. Tyskland, Holland, Sverige, Norge, USA, Rusland og Japan, ligesom der bliver masser af spændning i de internationale springklasser, som afvikles samme weekend.

For yderligere informationer vedr. deltagerne, akkreditering, tidsplan, billetpriser m.m. gå ind på www.dvrhorseshows.com eller kontakt pressechef Elisabeth Wille på info@dvrhorseshows.com eller telefon: 26 13 00 79.

[ Kilde: Elisabeth Wille, DVR Horse Shows ]

 

Tilføjet d. 01-02-2002 kl. 15:22 af i kategorien World Cup.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider