Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Nye ansigter i Heste-Nettet

Heste-Nettet er drevet af folk som yder en frivillig og stabil indsats - det er disse folk der holder HN i front på vores kerneområder og udvider vores kerneområder til at omfatte nye og spændende ting.

Vi har været i arbejdstøjet for at finde personer som både passer ind i Heste-Nettet, og som er villig til at udfylde den rolle vi har til dem. Det er derfor en glæde for Heste-Nettet at præsentere to nye personer til administration af Heste-Nettet.

Den første person som er kommet med i Heste-Nettet har vi valgt at holde navnet hemmeligt på, og istedet fortælle om den arbejdsposition som personen har fået. Personen vil komme til at have det daglige ansvar for oprydning i Markedspladsen og med hård men retfærdig hånd slette annoncer der ikke er placeret under det rette område. Når personens navn er hemmeligt, så skyldes det at personen hurtigt kunne blive upopulær på Ryttersnak, og det ønsker vi ikke.

Den anden person er en meget kendt person fra Ryttersnak, nemlig Pia Robdrup. Gennem sine nærmest 24-timers besøg på Heste-Nettet har PiaR fået et enestående kendskab til brugersiden af HN, og vil assistere vores teknikkere i at gøre siden endnu mere heste-orienteret end den allerede er. Pia kan kontakes på hendes HN-email, som er pia@heste-nettet.dk.

Endnu engang hjertelig velkommen til de to personer, som sammen med de eksisterende medlemmer af gruppen bag Heste-Nettet skal være med til at gøre siden bedre, større og bredere.

På vegne af Heste-Nettet,

Brian Nørremark, brian@heste-nettet.dk

 

Tilføjet d. 21-11-2001 kl. 14:33 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider