Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Nils Haagensen nr. 14 efter dressur

Nils Haagensen ligger med 47 strafpoint placeret som nummer 14 blandt de 38 deltagere i den individuelle military. Som tidligere nævnt har Haagensens forberedelser ikke været optimale af private grunde, og han var da heller ikke helt tilfreds med sin præstation, hvor der indløb en del fejl i travprogrammet.
David O'Connor fra USA, der var med til at vinde bronze i holdmilitary fører i den individuelle konkurrence med kun 29,00 strafpoint. Han rider Costume Made, som han er fuld af lovord over. Hesten har aldrig gået bedre, udtaler rytteren.
På andenpladsen ligger Marina Köncke-Loheit fra Tyskland, der med Longchamps opnåede 34,80 point. Begge disse to ryttere har en stor fordel i at have været tærrænbanen igennem forleden dag. Selv om de rider på andre heste, og det ikke er helt samme bane, der skal gennemrides, er det en kæmpe fordel at have sprunget igennem blandt andet de to vandspring, som begge disse ryttere klarede kanonflot.
Som nummer tre med 37,4 p. ligger Heidi Antikatzidis fra Grækenland, der rider Mark Todds tidligere hest, den charmerende Michaelmas, der er født i Irland og en krydsning mellem fuldblod og pony. Heidi har haft Michaelmas i flere år.
Mark Todd ligger på fjerdepladsen med Eye Spy II og 39,0 p. Den new zealandske rytter, der har vundet OL-guld individuelt to gange med Charisma og iøvrigt har 25 internationale militarysejre, hvilket er mere end nogen andre har opnået, trækker sig efter OL tilbage fra sporten for at bosætte sig i NZ
efter at have boet mere end 15 år i England. Mark Todd er fonylig kåret som århundredets bedste militaryrytter af det internationale rideforbund (FEI).
Andrew Hoy, der var med til at vinde sin tredie guldmedalje i holdmilitary er på en foreløbig delt femteplads med 39,8 p. Blyth Tait, der vandt individuel guld i OL i Atlanta og i VM i Rom 1989, er på en foreløbig syvendeplads med 40,8 p.
I den lave ende af resultatlisten finder man 29 år gamle Imtiaz Anees fra Indien, der i sidste øjeblik fik lov til at deltage. Hans hest behøvede ikke at komme i karantæne, da den hører hjemme i Melbourne. Imtiaz Anees kom til Australien for tre år siden. Han har altid været glad for heste og ridning, men det var umuligt at nå så langt i Indien. Derfor var det først, da han var færdig med sin universitetsuddannelse, at hans forældre gav ham lov til at forlade hjemmet og familien for at tage til Australien. Han fik Spring Invader i marts 1999, og det er ekvipagens første start i en fire stjernet military. Det er også første gang, en ikke-militær rytter har deltaget i OL for Indien. Rytteren har dog vundet bronze i Asian Games i 1998. Han er stolt over at repræsentere sit land, men udtaler, at han skylder Australien meget, for ellers ville han aldrig være kommet så langt.

 

Tilføjet d. 20-09-2000 kl. 13:44 af i kategorien OL - Military.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider