Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Bedømmelsen

Holdkonkurrencen i military er den første hestesportsdisciplin under OL. I det første hesteeftersyn må hver nation vise max syv ryttere og syv heste plus en reservehest. Efter 1. hesteeftersyn sætter holdlederen navn på de fire heste og ryttere, der udgør holdet.
Pt. er følgende 12 nationer meldt med hold: Australien, Belgien, Brazilien, Spanien, Frankrig, Tyskland, England, Irland, italien, Japan, New Zealand og USA.
I den individuelle konkurrence kan højst tre ryttere og heste stille op pr. nation. Danmark har kvalificeret en rytter, Nils Haagensen.
hvis den 1., 2. eller 3. rytter i holdkonkurrencen ikke fuldfører udholdenhedsprøven (rytteren opgiver eller diskvalificeres) kan den 3. og 4. rytter på holdet afbryde konkurrencen og i stedet stille op i den individuelle konkurrence. Den pågældende rytter må ikke være startet på fase D, det vil sige være gået ud på terrænbanen.
I den individuelle konkurrencen kan hver nation stille indtil fem heste i det første hesteeftersyn (tre individuelle kvalificerede og evt. to fra holdkonk. iflg. ovenstående). Ryttere, som opgiver holdkonkurrencen belastes med 1.000 strafpoint.

Startorden
Holdkonkurrencen
Efter første hesteeftersyn trækkes lod om startordenen i dressur, udholdenhedsprøven og det tredie hesteeftersyn. Holdlederen deklarerer rytternes startorden på selve holdet. Holdrytterne deles i fire blokke: Først rider 1. rytterne på holdene iflg. lodtrækningen, derefter 2. rytterne og så videre.
I ridebanespringning starter holdene i omvendt startorden. Det vil sige det hold, som fører, starter sidst. Første startgruppe består af de lavest placerede hold op til 7. plads. Den anden gruppe består af de seks førende hold.
Individuel konkurrence
Lodtrækning efter første hesteeftersyn afgør startordenen i dressur og udholdenhedsprøven. I ridebanespringning starter rytterne i omvendt startorden, hvilket vil sige, at den rytter, der fører, starter sidst.

 

Tilføjet d. 13-09-2000 kl. 21:26 af i kategorien OL - Military.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider