Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Gør det selv

ANNONCE

 

Sådan laver du en negleforlængelse med builder gel der holder længe

Drømmer du om lange negle? Så kan du lave din egen negleforlængelse derhjemme. En negleforlængelse med builder gel er en fantastisk måde at få smukke og lange negle på. Der findes mange forskellige måder at lave negleforlængelse med eksempelvis gel, akryl, pulver, og tipper. Her er et par tips til, hvordan du laver en negleforlængelse derhjemme.

 

Hvad er builder gel?
Builder gel er et tykt materiale, der lægges ovenpå dine naturlige negle for at give dem en ekstra boost. Gels forhindrer dine negle i at knække på grund af dets tykke konsistens. Det holder meget længere end andre former for negleforlængelse, og du kan få det til at se helt fantastisk ud med lidt tålmodighed og øvelse. Gelen betyder også at du vil opleve, at dine negle pludselig kan vokse sig naturligt lange, da det yder en ekstra beskyttelse.

Billede

 

Sådan kommer du i gang med at lave negleforlængelse med builder gel

Før du begynder at lave negleforlængelse med builder gel, er det vigtigt at sikre, at du har de rette produkter og værktøjer til rådighed.

 

Det første du skal have fat i er en gel af god kvalitet. Her skal du også sikre dig, at du har et godt udvalg af forskellige farver og nuancer, da det giver dig mulighed for at skabe forskellige designs på dine negle.

 

Når du har fundet de rette geler, skal du have fat i nogle tips eller former til dine negle - disse kan enten være permanente eller midlertidige. Disse tips vil hjælpe dig med at give dine negle den ønskede form og størrelse.

 

Endelig skal du have fat i et par andre værktøjer som en cuticle pusher, en buffer og en top coat. Disse værktøjer vil hjælpe dig med hele processen fra start til slut - fra formning af dine negle til påføring af topcoaten.

 

Hvilken type negleform passer bedst til dig?
Nogle mennesker foretrækker en rund negleform, mens andre foretrækker en oval, spids eller firkantet form. For at finde den rette form, er det vigtigt at tage hensyn til størrelsen på dine fingre og hænder - jo længere fingre du har, jo længere kan din negleform også være.

 

Hvis du har smalle fingre og negle, skal du passe på med at lave for lange eller spidse negle, da dette kan se ud som om, at neglene er ude af proportioner. Derudover skal du også overveje din livsstil - hvis du arbejder med dine hænder meget, så bør du holde dig til en kortere negleform for at undgå at beskadige dem.

 

Flotte negle giver en dejlig følelse af velvære og selvtillid. Du kan selv lave smukke negleforlængelser der hjemme med de rette værktøjer. Det kræver blot træning!

 

Kilde: https://vossy.dk


 

Tilføjet d. 18-01-2023 kl. 00:00 af i kategorien Nyheder generelt.
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider