Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

OL i Tokyo 2021 trodser Covid 19

OL i Tokyo afvikles som planlagt i sommeren 2012, upåagtet hvorledes Corona situationen ser ud til den tid, lyder det fra Den Internationale Olympiske Komite. Dansk ridesport deltager i samtlige tre ridediscipliner

 

Aflysninger og flytninger

Store sportsbegivenheder arrangeres, flyttes og udskydes igen, i takt med at Corona pandemien spidser til eller løjer af, og sådan har det været en realitet det sidste halve år. Stævner flyttes til 2021, men nu er der spekulationer om de også holder de replanlagte datoer. Står det midlertid til arrangørerne bag Tokyo Legene 2021, så gennemføres OL uanset status på Covid 19.

OL i Tokyo 2021 afvikles uanset covid situationen.

 

IOC: Vi afvikler OL i Tokyo uanset

Vicepræsident I Den Internationale Olympiske Komite, IOC) John Coates, fastslår at OL i Tokyo afvikles som planlagt i sommeren 2021, uanset hvorledes corona situationen ser ud til den tid.

John Coates (vicepræsident for Den internationale Olympiske Komite, IOC) bekræfter overfor nyhedsbureauet AFP, at OL i Tokyo bliver afviklet uanset udfordringerne verden over med Covid 19.

 

 

OL i Tokyo skulle oprindeligt have været afviklet fra juli i år, men blev udsat til næste år grundet coronapandemien. Næste år OL vil blive afviklet under navnet: Legene der overvandt Covid.

 

Ændringer som følge af Covid 19

Åbnings- og afslutningsceremonien bliver formodentlig forkortet, og der vil blive reduceret i antallet af hjælpere og delegerede fra de forskellige lande, men OL, det bliver der, lyder det fra IOC.

 

Rejserestriktioner kan ramme atleter
Mere end 11.000 atleter fra omkring 200 lande var planlagt til at deltage ved OL i år, men på grund af rejserestriktionerne, er det usikkert, hvor mange af dem, som rent faktisk få adgang til Legene.

 

Ifølge Politikken har IOC nedsat en arbejdsgruppe, der skal kigge på de forskellige senarier for, hvordan coronapandemien kommer til at påvirke afviklingen af legene.

 

Dansk ridesport repræsenteret i alle tre discipliner

Dansk ridesport vil være repræsenteret i alle tre olympiske discipliner. Dressurlandsholdet har kvalificeret sig til Legene, og så har springrytter Emil Hallunbæk og militaryrytter Peter Flarup sikret dansk, individuel deltagelse i de to discipliner.

 

Billede

 

OL i Tokyo afvikles som planlagt i sommeren 2012, upåagtet hvorledes Corona situationen ser ud til den tid, lyder det fra Den Internationale Olympiske Komite. Dansk ridesport deltager i samtlige tre ridediscipliner. Her ses hestepostsanlægget i den olympiske by i Tokyo, der står færdigt og venter på at hestene rykker ind i someren 2021.


Tilføjet d. 12-09-2020 kl. 22:23 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider