Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Tre nye guldmedaljehopper i DV

Dansk Varmblod har tre nye guldmedaljehopper. Ved sadelkåringen på Blue Hors i uge 33 blev tre hopper tilkendt opdrættermedalje i sølv med mulighed for guld, og afgørelsen er nu truffet

 

Anden prakss for udtagelse i år

Dansk Varmblods sadelkåringer er i år afviklet anderledes, da forbundets eliteskue er aflyst på grund af forsamlingsrestriktioner i forbindelse med corona. Under normale omstændigheder vil de bedste hopper ved sadelkåringerne bliver udtaget til eliteskuet, hvor de får tildelt opdrættermedalje i bronze, sølv eller guld.

 

I år har man indført en anden praksis, hvor de bedste hopper udtages til en afsluttende finale på hver kåringsplads, og blandt disse hopper kan der uddeles opdrættermedaljer i bronze eller sølv. De bedste sølvmedaljehopper kan indstilles til mulighed for tildeling af guldmedalje, og dem var der tre af ved region 4's sadelkåring på Blue Hors.

 

 

Tre nye guldmedaljehopper

Dansk Varmblods avlsledelse mødtes efter afslutningen på sommerens sadelkåringer, og her blev det besluttet, at give de tre guldmedaljeaspiranter en opdrættermedalje i guld. De tre nye guldmedaljehopper er:

 

Vestermarkens Shakira e. Sezuan/Tailormade Temptation, der er trukket på sølvmedaljehoppen Vestermarkets Tequila og er opdrættet og ejet af Kirsten Buus, Karup J. Hoppen har gået en rideprøve til 900 point.

 

Fransisca e. Franklin/ Blue Hors Romanov, hvis mor er sølvmedaljehoppen Rapitalà, der også er kendt som mor til guldmedaljehoppen Fiontina og Grand Prix-hoppen Fiontini. Fransisca er opdrættet af Henrik Hansen, Solrød Strand, ejet af Helgstrand ApS & HH Horses, Vodskov, og har opnået 880 point i rideprøven.

 

Borussia L e. Bon Coeur/ Hohenstein, der er trukket på sølvmedaljehoppen Hotiana L og er opdrættet og ejet af L Horses, Skanderborg. Hun har ved sadelkåringen opnået Sadelkåring: 850

 

 

Billede

 

Dansk Varmblod har tre nye guldmedaljehopper. Ved sadelkåringen på Blue Hors i uge 33 blev tre hopper tilkendt opdrættermedalje i sølv med mulighed for guld, og afgørelsen er nu truffet


Tilføjet d. 29-08-2020 kl. 22:04 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider