Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Midlerne fra #aktivesammenhverforsig-puljen er fordelt

Den 1. juni var der deadline for ansøgninger til penge-puljen, som blev samlet ind, under #aktivesammenhverforsig i ridesporten den 21. maj. Det endte med intet mindre end 150 ansøgninger, og 62 klubber endte med med at modtage støtte til mange gode formål

En stor opgave for distrikterne
Det var DRF's distrikter, der modtog alle 150 ansøgninger, og som efterfølgende skulle læse og vurdere dem for til sidst at beslutte, hvilke klubber der skulle modtage støtte. Det var uden tvivl et stort arbejde og ikke mindst en svær opgave, fordi der var mange klubber, der kunne have gavn af støtten. Der blev dog valgt ud blandt de mange ansøgninger, og i alt 62 klubber med elevskole har fået tildelt støtte. I alt havde hvert distrikt en pulje på lidt over 42.000 kr. at råde over, og størrelsen på støttebeløbene endte med at variere fra ca. 5-30.000, hvor de 30.000 eksempelvis skal gå til indkøb af en ny elevpony.

Dét blev der søgt støtte til
Alle DRF-klubber med elevskoler kunne søge støtte fra puljen, og det eneste krav var, at midlerne skulle gå til en form for investering i elevskolen og ikke til daglig drift. Der kom rigtig mange gode, motiverede ansøgninger ind, lyder det fra DRF, og der var mange værdige formål iblandt. De klubber, der endte med at modtage støtte, havde søgt om midler til bl.a.:

- Køb af ny elevskolehest
- Køb af nyt udstyr til elevhestene eller reparation af eksisterende
- Køb af springmateriel
- Køb af nye ridehjelme til elevskolen
- Køb af ponygamesudstyr
- Køb af kæpheste
- Køb af nyt dressurhegn
- Investering i nyt ridebanelys
- Etablering af ny ridesti
- Anlægning af ny elevskolebane

 

Opfølgning til efteråret skal inspirere andre klubber
Det overordnede formål med støtten til klubberne er, at de skal hjælpes til at foretage investeringer i deres elevskoler, som kan have langsigtet indvirkning - f.eks. i form af at øge kapaciteten. Derfor er det aftalt med klubberne, at DRF følger op med dem i løbet af efteråret, så forbundet kan formidle deres historier til andre klubber gennem artikler, så de måske kan blive inspirerede til at investere i deres egen elevskole.

Tak til både sponsorer og deltagere
I alt blev der indsamlet 507.273 kr. i forbindelse med #aktivesammenhverforsig- initiativet, og det er takket være jer, som købte støtte-t-shirten, og ikke mindst alle DRFøs sponsorer.

 

Billede

 

 

Den 1. juni var der deadline for ansøgninger til penge-puljen, som blev samlet ind, under #aktivesammenhverforsig i ridesporten den 21. maj. Det endte med intet mindre end 150 ansøgninger, og 62 klubber endte med med at modtage støtte til mange gode formål


Tilføjet d. 30-06-2020 kl. 20:31 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: DRF.

Seneste relaterede nyheder
04-12-20 Reviderede bestemmelser under DRF
01-12-20 DRF strømliner licenstyper- og priser
29-11-20 Nye bestyrelsesmedlemmer til DRF
29-11-20 Ny holdleder for U25- og seniordressuren
27-11-20 Fortløbende licenser med virkning fra januar 2021
27-11-20 Startsskud for DRF ForhindringsCup for voksne
27-11-20 Ryttermærkerne fornyes
07-11-20 DRF-udmelding ifm. nye restriktioner i Nordjylland
03-11-20 Ingen championatsfinaler i 2020
03-11-20 Bestemmelser klar for Stutteri Ask Trophy


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider