Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Heslegaards Rismond tilbage på danske hænder

Den danskavlede og russisk ejede 15-årige Grand Prix hest Heslegaards Rismond er tilbage på danske hænder igen, hvor han skal schoolmaster for ungrytter Sandra Aagaard Hyrm og forhåbentlig blive hendes fremtidige U25 og Grand Prix hest

 

På danske hænder igen

Den 15-årige Heslegaards Rismon (Heslegaards Rubin / Heslegaards Louis) er igen på danske hænder. Den danskfødte hest er efter en årelang periode som russisk Grand Prix hest, nu købt tilbage til Danmark igen, hvor Heslegaards Rismond fremadrettet skal være schoolmaster for ungrytter Sandra Aagaard Hyrm, og forhåbentlig følge hende med op i U25 klasserne.

 

Uddannet af Michala Damm Frydenberg

Heslegaards Rismond er uddannet af Michala Damm Frydenberg for Heslegaard stutteri fra 2010. I 2011 repræsenterede de sammen Danmark ved UVM i Verden, hvor de opnåede en flot sjetteplads i trøstefinalen.

 

 

Ved det danske Unghestechampionat i 2011 blev de placeret som nummer otte i finalen. I 2012 red de lilletur og i 2015 kom turen så til Grand Prix. Sammen var deres karriere højdepunkt formentlig deres ottendeplads i 2015 i De danske seniormesterskaber.

 

Køb af Hasse Hoffmann

I sommeren 2015 købte en af dansk dressur største 'Grand Old men' Hasse Hoffmann sig til en del af Heslegaards Rismond, og han overtog ridningen af hesten og red den i deres første internationale klasse i DCI'en i Oslo i oktober 29015, hvor de vandt Grand Prix Specialen med 67,727%. Hoffmann red hm sidenhen i en række CDI'er I løbet af 2016, hvorefter Heslegaards Rismond forsvandt fra rampelyset.

 

Solgt til Rusland

Den grå vallak blev efterfølgende solgt til den russiske dressurrytter Ekaterina Podlytkina, og sammen dukkede den danskavlede heste igen op på konkurrencebanerne i 2018, ved CDI'en Radzionkow i Polen. Ekaterina red ham på internationalt Grand Prix niveau I løbet af 2019, hvor hun havde base hos helgstrand Dressage. I september 2019 red Carina Nevermann Torup hesten ved nationale stævner i Danmark, hvorefter Ekaterina hentede hesten for at deltage i Exloo med henblik på at kvalificere sig til OL. Deres sidste start sammen var ved CDI stævnet i Randbøl i november 2019.

 

Schoolmaster for Sandra Aagaars Hyrm

Nu er Heslegaard Rismond så på danske hænder igen, og skal fremadrettet være Sandra Aagaard Hyrms top-test og schoolmaster. Sandra selv er en erfaren rytter og hun har været med på det danske ponyhold, og repræsenterede Danmark ved EM i 2013 og 2014. Hun fortsatte som juniorrytter i 2015 på Dicardo og i 2016 red hun Cash.

 

I 2017 red hun på ungrytter niveau Cavanillas W. Nu er Sandra efterhånden blevet 21 år og nærmer sig overgangen som U25 rytter og evt. seniorrækkerne. Heslegaards Rismon gør det muligt for hende nemlig muligt at deltage på Grand Prix niveau, alt imens Cavanillas W forberedes til dette niveau. Sandra træner til daglig hos Maria Anita Andersen.

 

Billede

 

Den danskavlede og russisk ejede 15-årige Grand Prix hest Heslegaards Rismond er tilbage på danske hænder igen, hvor han skal schoolmaster for ungrytter Sandra Aagaard Hyrm og forhåbentlig blive hendes fremtidige U25 og Grand Prix hest


Tilføjet d. 26-05-2020 kl. 20:50 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider