Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Britisk væddeløb genoptages 1. juni

Den britiske væddeløbsindustri har fået OK for at genoptage deres løbsaktiviteter pr den 1. juni, til trods for at Coronaen fortsat raser i landet, men det bliver uden tilskuere og under meget restriktive forhold at løbene afvikles

 

Corona ramt UK løser op

Selvom Coronaen raser i Storbritannien og er mindre under kontrol i forhold til hvor Danmark er, så varsler briterne at væddeløbsindustrien får lov til at genoptage aktiviteterne pr den 1. juni. Det bliver dog bag lukkede døre oplyser British Horseracing Authority (BHA).

 

Stor kommerciel industri

Væddeløbsindustrien er stor i Storbritannien, både som publikumsport og som pengespil. Derfor gør det også ekstra ondt på briterne, når aktiviteterne bliver aflyst. Men briterne kan dog se frem til, at der åbnes op igen for væddeløb den 1. juni. Det bliver imidlertid i første omgang bag lukkede porte at væddeløbene afvikles, oplyser den britiske væddeløbsorganisation the British Horseracing Authority (BHA).

 

 

Løb med restriktioner

Afviklingen af løbene bliver med restriktioner, til gengæld bliver det formentlig en heftig opstart. Første planlagte løb bliver i Newcastle og der er også planlagte løb i dagene 2-8 juni på adskillige væddeløbsbaner i Haydock, Chelmsford City, Newmarket, Lingfiend Yarmouth og Kempton i løbet af de første otte dage efter genåbningen.

 

BHA arbejder sammen med væddeløbsbanerne om herefter at planlægge væddeløbsprogrammet der omfatter perioden fra 9. juni og fremad. Det omfatter store løb som Guinieas og datoer for Royal Ascot (16-20 juni), Derby og Oats (lørdag den 4. juli) og Eclipse (5. juli).

 

Der arbejdes tillige på at indføre strenge retningslinjer for afviklingen af væddeløbene, herunder hvem der får lov til at starte, hvorledes de involverede kan bevæge sig rundt og samtidig overholde reglerne for social afstand.

 

Planlægning i dialog med myndigheder

Deltagelse vil alene omfatte deltagere og et minimum antal hjælpere og officials. Fra BHAs side er planlægningen i fuld sving, og man arbejdetr i døgndrift for at få de sidste detaljer på plads, Samtidig er BHA i løbende dialog med myndighederne, for at få fastlagt de helt præcise retningslinjer for afholdelse af arrangementerne, hvor det også bliver muligt med udenlandsk detagelse.

 

Se den britiske løbskalender her

 

Billede

 

Den britiske væddeløbsindustri har fået OK for at genoptage deres løbsaktiviteter pr den 1. juni, til trods for at Coronaen fortsat raser i landet, men det bliver uden tilskuere og under meget restriktive forhold at løbene afvikles (Foto: Alamy Stock Photo)


Tilføjet d. 20-05-2020 kl. 10:45 af i kategorien Galopsport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
17-06-20 Igang igen - DRF om afvikling af stævner
26-05-20 Over 1/2 million indsamlet til elevskoler
25-05-20 Covid-19 og dyr: Vi har brug for viden
18-05-20 Dansk Ride Forbund under Corona
15-05-20 DM i springning udskudt
15-05-20 Tolkning af regler giver fortsat udfordringer
15-05-20 Forvirring om tolkning af arrangementer
15-05-20 Stævnekalenderen for resten af 2020/2021
12-05-20 Udmelding fra DRF angående ’professionel idræt’ og ridestævner
01-05-20 DIF & DGIs hjælpepulje er åben for ansøgninger


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider