Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Blue Hors Zee Me Blue skal rides af Lego direktør

Lego direktør Thomas Kirk Kristiansen har overtaget ridningen af den 10-årige Blue Hors Zee efter at Daniel Bachmann Andersen går egne veje og stopper på Blue Hors

 

Blue Hors Zee Me Blue skifter rytter

Thomas Kirk Kristiansen skal fremadrettet ride den 10-årige Grand Prix hest Blue Hors Zee Me Blue. Zee Me Blue er efter Blue Hors Zack og hoppen La Donna (e. Don Schufro / Freiherr). Hingsten er avlet af Stald Ringsbo og ejes af stutteri Blue Hors.

 

Zee Me Blue blev fløjhingst I 2013 ved Dansk Varmblods hingstekåring I Herning, og opnåede tillige det højeste antal point året efter ved 35-dages afprøvningen og opnåede en score på 838,5 point.

 

 

Uddannet under Maik Kohlschmidt

Blue Hors Zee Me Blue blev oprindeligt uddannet af Maik Kohlschmidt, men i 20½5 overtog Daniel Bachmann Andersen ridningen af hingsten, og red ham med stor succes. Sammen blev det tile n andenplads I 2015 ved det danske unghestechampionat for 5-års heste, og i 2016 opnåede Zee Me Blue en fjerdeplads.

 

Succesfuld under Daniel Bachmann Andersen

Daniel og Zee Me Blue repræsenterede tillige Dansk Varmblod i ved UVM i 2017, hvo de opnåede en femteplads i 7-års finalen. I 2018 red de i lilletur og i efteråret 2019 debuterede de sammen i Grand Prix.

 

Ridehest for Lego direktør

Thomas Kirk Kristiansen har nu overtaget ridningen af Zee Me Blue. Thomas er som bekendt søn af Kjeld Kirk Kristiansen, der ejer Blue Hors.

 

Thomas er direktør i Lego, men samtidig aktiv dressurrytter, ligesom hans kone Signe og søster Agnete Kirk Thinggaard.

 

"Min mand Thomas har overtaget Zee Me Blue for et par uger siden" har Signe Kirk Kristiansen udtalt i et interview til Eurodressage, "Han er en vidunderlig, sød og ukompliceret hest, og vi er taknemmelige for at have ham i stalden", fortsætter hun.

 

Eftersom Zee Me Blue ikke har stet til avlstjeneste, er han også for nylig blevet kastreret for at koncentrere sig om sporten. "Han er alligevel ikke avlshingst, og det gør alting lettere at have en vallak," forklarer Signe. "Planen er at Thomas skal tage sig god tid for at lære ham at kende, og starte nogle konkurrencer på lille turs niveau. Forhåbentlig får han så senere sin Grand Prix debut på Zee Me Blue", slutter Signe.

 

Billede

 

Lego direktør Thomas Kirk Kristiansen har overtaget ridningen af den 10-årige Blue Hors Zee efter at Daniel Bachmann Andersen har meddelt at han går egne veje og stopper på Blue Hors. Her ses Blue Hors Zee Me Blue med Daniel Bachmann Andersen i sadlen ( Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 17-05-2020 kl. 21:32 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider