Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Stævnekalenderen for resten af 2020/2021

Danmark afvender genåbningen og det gør ridesporten også. Dansk Ride Forbund er i fuld gag med at planlægge hvorledes stævner kan iværksættes når der igen åbnes op, samtidig med at tilgodese alle discipliner

 

Mens det meste af ride-Danmark stadig venter spændt på grønt lys til at komme i gang med ridestævner igen, har en Under Dansk Ride Forbund nedsat arbejdsgruppe brugt ventetiden til at udarbejde et sæt retningslinjer for måden, vi skal planlægge og afvikle vores stævner i resten af stævnesæsonen med en specifikation af, hvilke klasser og sværhedsgrader, der må udbydes på de forskellige stævneniveauer.

 

DRF skriver:

Grunden til dette er, at Corona-krisen indtil nu har betydet, at mere end 350 stævner fordelt på knapt 200 stævnearrangører er blevet aflyst. Rigtig mange af disse stævnearrangører vil selvsagt gerne have mulighed for at afvikle stævner på en ny termin, når vi går i gang igen, og for at prøve at få puslespillet til at gå op, så det bliver bedst muligt for både stævnearrangører og ryttere, er der udarbejdet et sæt retningslinjer, du som rytter med fordel også kan sætte dig ind i.

 

 

Sådan kommer resten af sæson 2020/2021 til at se ud
Den nedsatte arbejdsgruppe, der har bestået af distriktsrepræsentanter samt repræsentanter fra DRF's administration og DRF's bestyrelse, har udarbejdet følgende retningslinjer, der skal bruges ved planlægning og afvikling af spring- og dressurstævner i resten af stævnesæsonen 2020/2021 (frem til 31/3-2021).

Nedenstående vil gælde for alle stævner, så snart der åbnes op for stævneaktivitet igen (allerede godkendte propositioner fastholdes):

Billede

 

Derudover gælder følgende som afviger fra normalen:

  • Alle klubber/stævnearrangører har mulighed for at søge om nye terminer. Dog har klubber/stævnearrangører, der har fået aflyst en stævnetermin pga. Corona-krisen, fortrinsret til at få tildelt en ny termin til det/de aflyste stævner
  • Der kan afvikles flere B-stævner på samme termin forudsat en stor geografisk afstand (øst/vest, nord/syd osv.)
  • Der kan afvikles flere C-stævner på samme termin med kort geografisk afstand
  • Der kan afvikles flere D- og E stævner på samme termin i samme distrikt


Military, distance, TREC og Voltigering
For disciplinerne military, distance, TREC og voltigering er det fortsat disciplinudvalgene, der fastsætter stævnekalenderen, og dem der fastsætter eventuelle nye retningslinjer.

 

Billede

 

Danmark afvender genåbningen og det gør ridesporten også. Dansk Ride Forbund er i fuld gag med at planlægge hvorledes stævner kan iværksættes når der igen åbnes op, samtidig med at tilgodese alle discipliner (Arkivfoto)


Tilføjet d. 15-05-2020 kl. 11:39 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: DRF og Corona.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
29-01-21 Der afholdes fortsat ponymålinger
29-01-21 Mentor-weekend i distance aflyst
23-01-21 Agria flyttes til efteråret
23-01-21 Relevante corona-informationer fra Dansk Ride Forbund
27-12-20 Kompensationsmuligheder og hjælpepakker
27-12-20 U25-vinder uden finale
08-12-20 ECCO Cup U25 og Bundgaard Byg Cup aflyst
08-12-20 Corona restriktioner igen
08-12-20 Ændringer i opgradering fra C til B-licens for ponyryttere
04-12-20 Reviderede bestemmelser under DRF


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider