Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ridesportens fælles aktivitetsdag hver for sig

Deltag i ridesportens fælles aktivitetsdag den 21. maj og vær med til at støtte elevskolerne - hver for sig. Elevskolerne har hårdt brug for din støtte midt i Corona-tiden

 

Udfordret aktivitetsdag

Ridesportens stærke fællesskab er i øjeblikket sat på en hård prøve, fordi Covid-19 tvinger os til at holde afstand til hinanden. Og ikke nok med det, så er elevskolernes primære indtjeningsgrundlag nærmest væk af samme årsag. Derfor er Dansk Ride Forbund og Trolle Company gået sammen om at arrangere en fælles aktivitetsdag i ridesporten den 21. maj fra kl. 8-20, hvor vi alle kan være aktive sammen hver for sig, samtidig med at vi samler penge ind til de trængte elevskoler.

 

Alt er forandret

"Corona-krisen har på meget kort tid ændret alles hverdag markant, og helt centralt er det, at vi pludselig bliver tvunget til at holde afstand til hinanden på en måde, som vi ikke er vant til. Det udfordrer den ellers så stærke fællesskabsfølelse, der hersker i ridesporten, og derfor er der behov for noget konkret, vi kan være fælles om, og en fælles sag, vi kan kæmpe sammen for. Samtidig er især elevskolerne stærkt pressede økonomisk, fordi det er nærmest umuligt at afholde undervisning under de nuværende omstændigheder, og de har brug for al den hjælp de kan få, hvis vi skal sikre, at der stadig er steder at gå til ridning, når krisen er overstået." siger direktør i Dansk Ride Forbund, Morten Schram Rodtwitt.


Støt sagen
CEO i Trolle Company, Ulrich Trolle, deler samme bekymring for ridesportens elevskoler og ser ligeledes fællesskabet som en mulig løsning: "Jeg er selv vokset op på et ridecenter med rideskole - Trolle Ridecenter i Brande. Jeg ved, hvor stor betydning det har at være med i et fællesskab, og hvor meget det giver. Ridning har så mange facetter, og jeg ønsker derfor, at mange flere får mulighed for at gå til ridning. Jeg kan levende sætte mig ind i, at to måneder væk fra hestene og ridecenteret er ekstremt lang tid væk fra fællesskabet, så mit ønske er helt enkelt, at vi kan være sammen hver for sig og støtte denne sag den 21. maj."

Helt konkret arrangerer Dansk Ride Forbund og Trolle Company derfor torsdag den 21. maj en stor, fælles aktivitetsdag i ridesporten, hvor alle kan deltage hver for sig med det formål at støtte DRFs elevskoler.

Vær aktiv og del det på Instagram
Alle, der har lyst til at være en del af fællesskabet og samtidig vil hjælpe med at støtte op om vores elevskoler, kan deltage i arrangementet. Da Corona jo forhindrer os i at mødes og være aktive sammen, deltager man i aktivitetsdagen ved at dyrke lige akkurat den aktivitet, man har lyst til (f.eks. ridning, løb, cykling, gåtur med hunden, kæphesteridning mm. - kun fantasien sætter grænser). Tanken er, at man deler et billede af sig selv/sin aktivitet på Instagram under hashtagget #aktivesammenhverforsig, og på den måde kan vi alle følge med i hinandens aktiviteter og heppe på hinanden, selvom vi er hver for sig.

Køb en t-shirt og støt elevskolerne
Udover at være fælles omkring at være aktive er formålet jo også at få samlet penge ind til elevskolerne, og derfor har Dansk Ride Forbund og Trolle Company designet og produceret en t-shirt til arrangementet, som man kan bestille på forhånd (deadline er 3. maj) og bære torsdag den 21. maj. T-shirten vil komme til at koste 135 kr., og overskuddet vil gå ubeskåret til elevskolerne.

Sponsorater/donationer er mere end velkomne
Jo flere penge vi i fællesskab får samlet ind, jo mere hjælp kan elevskolerne selvsagt få, og derfor er sponsorater og donationer mere end velkomne. Vi har allerede modtaget tilkendegivelser på sponsorater fra både Blue Hors, Dansk Varmblod, Egene Ridecenter og ECCO, og vi håber, at der kommer mange flere til.

Dét går pengene til
Tanken er, at alt overskud fra salg af t-shirts samt alle sponsorater og donationer samles i én stor pulje, som herefter fordeles ligeligt mellem DRFs 13 distrikter. Herefter kan alle DRFs klubber, som driver elevskole, søge midler fra distriktets pulje. Midlerne kan søges til investeringer i elevskolen, herunder f.eks. indkøb af elevskoleheste, springmateriel, osv., og der kan altså ikke søges om midler til normal drift. For at sikre en så stor effekt som muligt for de klubber, der ender med at modtage støtte, kan der søges om beløb mellem 5.000-30.000 kr. pr. klub.

De praktiske detaljer
Ridesportens fælles aktivitetsdag løber af stablen i hele landet torsdag den 21. maj fra kl. 8 til 20. Man kan både deltage i arrangementet med og uden køb af t-shirt, men vi håber selvfølgelig på, at så mange som muligt støtter op om sagen. Bestilling af t-shirt sker via www.trollecompany.com/aktivesammen, og deadline for bestilling er 3. maj. Det vil være muligt at afhente sin t-shirt i perioden 18.-20. maj på en række udleveringssteder rundt om i landet - den fulde oversigt over udleveringssteder kan ses ved bestilling.


Arrangørerene håber på at 'se' så mange som muligt den 21. maj, når alle er #aktivesammenhverforsig i ridesporten.


Kontaktinformation:

Dansk Ride Forbund
Julie Servé Regtved
Kommunikationskonsulent
Tlf.. 2165 5372
E-mail: jsr@rideforbund.dk

Trolle Company
Ulrich Trolle
CEO
Tlf.: 2160 3592
E-mail: ut@trollecompany.com

 

Billede

Deltag i ridesportens fælles aktivitetsdag den 21. maj og vær med til at støtte elevskolerne - hver for sig - som har hårdt brug for din støtte midt i Corona-tiden

 


Tilføjet d. 26-04-2020 kl. 10:33 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: DRF, Corona og Trolle.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
29-01-21 Der afholdes fortsat ponymålinger
29-01-21 Mentor-weekend i distance aflyst
23-01-21 Agria flyttes til efteråret
23-01-21 Relevante corona-informationer fra Dansk Ride Forbund
27-12-20 Kompensationsmuligheder og hjælpepakker
27-12-20 U25-vinder uden finale
08-12-20 ECCO Cup U25 og Bundgaard Byg Cup aflyst
08-12-20 Corona restriktioner igen
08-12-20 Ændringer i opgradering fra C til B-licens for ponyryttere
04-12-20 Reviderede bestemmelser under DRF


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider