Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Falsterbo lever i håbet

Falsterbro Horsehow lever i håbet, og fortsætter forberedelserne til stævnet fra den 4-12 juli, mens andre stævner rundt om i Europa er blevet aflyst på stribe, som følge af Corona

 

Flere, internationale stævnearrangører har aflyst foråret og forsommerens stævner, men Falsterbo Horse Show fortsætter forberedelserne til stævnet den 4.-12. juli. Sverige har dog haft en mindre restriktiv politik med afholdelse af stævner under pandemien end så mange andre lande, men har dog strammet op på det seneste. Tiden nærmer sig imidlertid med hastige skridt mod det tidspunkt, hvor stævnearrangørerne er nød til at tage en beslutning - Skal man aflyse eller satse på at gennemføre?

 

2019 rekord år og 2020 tegnede godt

Falsterbro er sydsveriges største og et af sommerensabsolut kæmpe store udendørsstævner, og det er stødt og roligt vokset sig endnu større de seneste år. 2019 var et rekordår for Falsterbo Horse Show med 60.000 besøgende, og forventninger til at 2020 kunne blive endnu et rekortår har været store. Lige indtil Corona pandemien blev en realitet. Mens forsalget fortsat ruller, og har peget på endnu en rekort, er det nu ikke længere så vidst, om Falsterbro Horseshow i år kommer til at blive en realitet.

 

 

Stævnet, der trationelt også trækker mange danske ekvipager til, omfatter både nationale klasser og internationale spring- og dressurklasser, championater for ungheste, showindslag, ligesom der også er et stort udstillerområde. Forberedelserne er derfor mange og har været i gang længe, når hesteshowet forventer at åbne dørene fra den 4. til den 12 juli, og arrangørerne fortsætter ufortrødent alle forberedelserne til trods for at pandemien fortsat har sit tag i skandinavien, Europa - ja det meste af verden.

 

Jan-Olof Wannius, som står i spidsen for det gigantiske event udtaler til pressen: "Vi tager ikke en endelig beslutning før vi er tvunget til det", fortæller han til Kvällsposten. Og på grund af situationen skal der tages stilling til bl.a. kvalifikationskrav i flere konkurrencer.

 

Falsterbo Horse Show - stor økonomisk satsning

Som så mange andre store stævner, som bl.a. Dansk Varmblods hingstekåring i Herning, er Falsterbo Horseshow en kæmpe økonomisk satsning. de afledte indtægter fra det store arrangement betyder meget for den sydsvenske økonomi, hvor det lokale opland tjener gode penge på afledte effekter fra arrangementet. Det anslås at arrangementet tilfører området i omegnen 108 mio svenske kroner, hvilken er en betydelig kapitalindsprøjtning til skåne-regionen.

 

Det er derfor forståeligt nok at arrangærerne bag den store sportslige hestebegivenhed holder vejret, alt imens Corona hærger, og meget afhænger af om de forskellige lande herunder Sverige selv, begynder at åbne op efter påske.

"De første dage af juni må vi vide, hvordan det ser ud", lyder det fra Jan-Olof Wannius.

 

Følg med i udmeldingerne om om Falsterbo Horse Show her

 

Billede

 

Falsterbro Horsehow lever i håbet, og fortsætter forberedelserne til stævnet fra den 4-12 juli, mens andre stævner rundt om i Europa er blevet aflyst på stribe, som følge af Corona


Tilføjet d. 06-04-2020 kl. 16:21 af i kategorien Ridesport.
Tags: Corona.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
27-12-20 Kompensationsmuligheder og hjælpepakker
08-12-20 Corona restriktioner igen
07-11-20 DRF-udmelding ifm. nye restriktioner i Nordjylland
03-11-20 Ingen championatsfinaler i 2020
23-10-20 Nye Covid-19 restriktioner - hvad betyder de?
30-09-20 DRF nyt om Corona forbehold
25-09-20 Championatsfinalerne er aflyst
25-09-20 Corona nyt fra DIF
23-09-20 DRF Corona-retningslinjer
18-09-20 DRF om de nye corona restriktioner


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider