Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ny statistik viser klubtilknytning

Ny statistik på DRF Go! gør det nu muligt for klubber at se og søge på, hvilken klub en rytter starter for. Ændringen er trådt i kraft pr 1. april 2020.

 

Ny statistik på DRF Go!

Pr. 1. april blev en ny statistik gjort tilgængelig DRF Go!, og det betyder, at man som klub nu har adgang til at se, hvilke ryttere, der starter stævner for ens klub, og det er en funktion, der har været længe ventet. Den giver nemlig klubberne mulighed for at sikre, at der er overensstemmelse mellem de ryttere, der starter stævner for klubben, og dem, der betaler klubkontingent.


Lettere at opdage manglende kontingentbetalinger
"Mange klubber oplever desværre, at der er ryttere, som starter stævner for deres klub, men ikke betaler kontingent til klubben, og det betyder, at klubben går glip af en indtægt, som den rent faktisk har ret til. Med den nye statistik kan klubberne nemt trække lister over, hvilke ryttere, der har startet for klubben i en given periode, og derefter holde listen op mod listen over betalende klubmedlemmer. Derefter kan de så opkræve klubkontingent fra dem, der ikke betaler" siger Sport- og Servicechef i DRF, Anne Silfwander.

 


Sådan fungerer det
Når man som klub er logget ind på Go!, skal man blot klikke på "Hvilken rideklub starter ryttere fra" under fanen Stævneadministration. Når datofelterne er udfyldt, vises en liste over hvilke ryttere, der har startet stævner i klubbens navn, samt hvor mange stævner, det drejer sig om. Man kan desuden klikke på plus, og herefter udvides listen med informationer om hvilke stævner, der er tale om.

 

Billede

 

Ny statistik på DRF Go! gør det nu muligt for klubber at se og søge på, hvilken klub en rytter starter for. Ændringen er trådt i kraft pr 1. april 2020.(Foto: Tine Lessèl)


Tilføjet d. 04-04-2020 kl. 11:14 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: DRF.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
29-01-21 Der afholdes fortsat ponymålinger
29-01-21 Mentor-weekend i distance aflyst
23-01-21 Agria flyttes til efteråret
23-01-21 Relevante corona-informationer fra Dansk Ride Forbund
27-12-20 Kompensationsmuligheder og hjælpepakker
27-12-20 U25-vinder uden finale
08-12-20 ECCO Cup U25 og Bundgaard Byg Cup aflyst
08-12-20 Corona restriktioner igen
08-12-20 Ændringer i opgradering fra C til B-licens for ponyryttere
04-12-20 Reviderede bestemmelser under DRF


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider