Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

CHIO i Aachen og og Tryon CDI3* udskydes

Nu rækker aflysningerne eller udskydelserne af store hestesportsstævner langt ind i juli måned. De seneste store begivenheder der udskydes på grund af Corona pandemien, er sommerens store stævne Aachen CHIO og CDI3* Tryon stævnet i North Carolina, USA

 

Mere end 50 internationale stævner aflyst

Det store årlige stævne i Aachen i Tyskland, der generelt betragtes som et af verdens største årlige hestesportsbegivenheder med bl.a. afvikling af CHIO Nations Cup i dressur, springning, military og kørselm og tillige det store trestjernede stævne CDI3* Tryon, i North Carolina i USA, er med den seneste opdatering over aflysninger, også kommet med på listen over stævner der ikke bliver planmæssigt afholdt, som følge af de verdensomspændende restriktioner i forbindelse med Corona pandemien. Hermed gør de selskab med andre 50 større internationale hestesportsbegivenheder frem til ultimo juli måned, der nu er aflyst eller udskudt på ubestemt tid.

 

CHIO i Aachen

Aachen stævnet der for mange nationale landshold skulle have været et af de absolut sidste selektionsstævner for at afgøre de nationale hold, forud for Tokyo Olympiaden, der nu også udskydes til næste år, vil blive replanlagt til afvikling senere i år, oplyser arrangørerne bag stævnet. Det sammen gør sig gældende for CDI3* stævnet i Tryon i North Carolina, USA.

 

 

Balve stævnet I Tyskland, der skulle stå for afviklingen af de tyske Grand Prix mesterskaber i midten af maj måned, er tidligere blevet flyttet til september måned.

 

World Cup Finalen, der skulle havde været afholdt I midten af april måned, blev aflyst tidligere på måneden, og mange mange flere aflysninger er udmeldt.

 

Efterårets stævnekalender fastholdes foreløbigt

Såfremt der kommer styr på den globale Conid-19 pandemi indenfor de næste par måneder, så er der i hestesportsverdenen forhåbninger om, at efterårets stævner vil kunne gennemføres planmæssigt. Dette vil de kommende måneder vise, men indtil videre fasthholdes stævnerne i kalenderen,

 

Billede

 

Nu rækker aflysningerne eller udskydelserne af store hestesportsstævner langt ind i juli måned. De seneste store begivenheder der udskydes på grund af Corona pandemien, er sommerens store stævne Aachen CHIO og CDI3* Tryon stævnet i North Carolina, USA. Foråret og sommeren vil byde på tomme stævnehaller verden over (Arkivfoto)


Tilføjet d. 29-03-2020 kl. 11:17 og sidst rettet den 29-03-2020 kl. 14:42 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: Corona.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
07-11-20 DRF-udmelding ifm. nye restriktioner i Nordjylland
03-11-20 Ingen championatsfinaler i 2020
23-10-20 Nye Covid-19 restriktioner - hvad betyder de?
30-09-20 DRF nyt om Corona forbehold
25-09-20 Championatsfinalerne er aflyst
25-09-20 Corona nyt fra DIF
23-09-20 DRF Corona-retningslinjer
18-09-20 DRF om de nye corona restriktioner
18-09-20 Forbud mod at samles mere end 50 igen
09-09-20 Hvordan rammer Corona stramninger os?


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider