Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Aktiviteter i bero til 14. april

Alle stævneaktivitet og indendørs klubaktiviteer i foretsat sat i bero frem til 14. april, på linje med anbefalingerne fra myndighederne melder Dansk Ride Forbund

 

Forlængelse af restriktionerne

Myndighederne har netop forlænget alle nuværende initiativer for at begrænse spredningen af coronavirus frem til 14. april. Det betyder, at alle stævner i DRF-klubber frem til 14. april skal aflyses, samt at al klubaktivitet fortsat skal holdes i bero i samme periode.

 

Stævner
Ligesom det har været tilfældet indtil nu, skal klubberne naturligvis sørge for at tilbagebetale rytternes indskud i forbindelse med aflysningen.

 

 

"Vi ved, at aflysninger af stævner kan medføre økonomiske tab for klubberne, og derfor opfordrer vi fortsat vores klubber til, såfremt det er muligt, at gå i dialog med leverandører om evt. udskydelse af leverancer og/eller fakturering (gælder f.eks. madvarer, leje af stævnebokse, strøelse, etc.). Er dette ikke en mulighed, vil DRF i videste muligt omfang yde kompensation til de berørte klubber for disse udgifter.", lyder det fra Dansk Ride Forbund.

 

Al henvendelse angående mulig kompensation fra DRF skal rettes til Generalsekretær Morten Schram Rodtwitt på mro@rideforbund.dk. Her skal medsendes dokumentation for udgifter (boner, kvitteringer, fakturaer) samt en kort redegørelse for tabet.

Øvrige aktiviteter
I forhold til alle øvrige aktiviteter (herunder også besøg af fagpersonale) gælder samtlige af DRFs anbefalinger fra 19. marts stadig - blot forlænget frem til 14. april.

 

Billede

 

Alle stævneaktivitet og indendørs klubaktiviteer i foretsat sat i bero frem til 14. april, på linje med anbefalingerne fra myndighederne melder Dansk Ride Forbund


Tilføjet d. 27-03-2020 kl. 12:57 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: Corona.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
07-11-20 DRF-udmelding ifm. nye restriktioner i Nordjylland
03-11-20 Ingen championatsfinaler i 2020
23-10-20 Nye Covid-19 restriktioner - hvad betyder de?
30-09-20 DRF nyt om Corona forbehold
25-09-20 Championatsfinalerne er aflyst
25-09-20 Corona nyt fra DIF
23-09-20 DRF Corona-retningslinjer
18-09-20 DRF om de nye corona restriktioner
18-09-20 Forbud mod at samles mere end 50 igen
09-09-20 Hvordan rammer Corona stramninger os?


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider