Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Europæiske heste rejser hjem fra Wellington

De europæiske heste der havde taget turen for vinteren i Wellington er alle på vej hjem, som følge af tidlige aflysninger af stævnearrangementer, som følger i kølvandet af truslen fra corona virus. Flertallet er udfordret med at komme hjem, som følge af flyaflysninger

 

De europæiske heste der havde taget turen for vinteren i Wellington er alle på vej hjem igen før tid. Samtlige stævneaktiviteter er aflyst på myndighedernes anbefaling, som følge af tidlige aflysninger, som følge af truslen fra corona virus, men for mange er det lidt af et mareridt at komme afsted, da de fleste er udfordret af de mange flyaflysninger til og fra Europa.

 

Rejser hjem før tid

En del heste fra Tyskland og nogle fra Japan, som stræbte efter at score point for at komme på deres nationale landshold, har allerede forladt Wellington via Miami Internationale lufthavn, men andre har vanskeligt ved at komme afsted, på grund af at flertallet af de europæiske flyselskaber har aflyst langt størstedelen af deres fly.

 

 

Vanskeligt at komme hjem

Det er en større operation af flyve flere heste hjem under de gældende vilkår. Den tyske rytter Christoph Koschel, der er baseret i Hagen i Tyskland, og tillige er træner for det japanske landshold, er lykkedes med at få seks af tolv heste med på et fly på mandag, og resten følger efter seks dage senere. Men det bliver en besværlig tur, da aflysningerne betyder flere top undervejs.

 

Koschel's heste skal bl.a. mellemlande i New York på vejen hjem. Koschel er dog taknemmelig for at det er lykkedes, men afventer selv sammen med familien at rejse hjem indtil de lige har vurderet situationen i Tyskland en ekstra gang.

 

Billede

 

De europæiske heste der havde taget turen for vinteren i Wellington er alle på vej hjem, som følge af tidlige aflysninger af stævnearrangementer, som følger i kølvandet af truslen fra corona virus. Flertallet er udfordret med at komme hjem, som følge af flyaflysninger


Tilføjet d. 22-03-2020 kl. 09:52 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: Corona.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
06-04-20 Falsterbo lever i håbet
06-04-20 Covid-19 fundet i tiger i New York
05-04-20 DV tager til genmæle overfor kritik
04-04-20 FEI ændrer rangliste beregning grundet Corona
31-03-20 DV udsat for hård kritik af virusekspert
29-03-20 Helgstrand tilbyder gratis salgsmateriale på føl
29-03-20 CHIO i Aachen og og Tryon CDI3* udskydes
28-03-20 Info om økonomisk Carona-hjælp
27-03-20 Aktiviteter i bero til 14. april
23-03-20 Kompensation til rideklubber


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider