Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

FEI bakker op i en svær tid

I et åbent brev til FEI's medlemmer og hestefolk generelt udtaler FEI-præsident Ingemar de Vossig om den ekstraordinære situation hestebranchen og resten af verden befinder sig i, og udtrykker omsorg for alle der skal vide, at FEI er der for medlemmerne

 

Bedste ønsker for alle

"Først og fremmest håber jeg, at du har det godt, og at du og dine kære er i sikkerhed", sådan indleder Ingemar de Vos sit åbne brev til alle forbundets medlemmer og hele det verdensomspændende hestesamfund, der som store dele af verden også er mærket af corona pandemien.

 

Kompromiser og afvejede løsninger

I meddelelsen fortæller FEI-præsidenten om den ekstraordinære situation alle befinder sig i, og hvordan man også i hestebranchen har været nødt til at tilpasse sig alle de påbud som myndigheder verden over de sidste uger har pålagt. Hestebranchen skal indordne sig under de mange påbud, alt imens hensynet til hestene skal sikres, og til trods for at de økonomiske konsekvenser kan blive store for branchen, som så mange andre brancher.

 

"Som alle brancher, er ridesporten effektivt lukket ned, og mange af vores medlemmer mærker virkningen og den dertil knyttede økonomiske belastning, som en konsekvens af de restriktioner der på nationalt niveau i mange lande er pålagt alle, også hesteejere. Alt dette er ekstremt udfordrende, og jeg vil gentage at vores engagement og vores vilje til at hjælpe på enhver måde, vi kan, er stor - således at vi forhåbentligt sammen kan minimere virkningen på hver enkelt individ og organisation i vores fælles samfund", fastslår Ingemar de Vos og fortsætter:

"For de atleter, teams og nationer, der sigter mod OL i Tokyo 2020, er der også ekstremt store udfordringer, da den omhyggeligt planlagte forberedelse og træning skal tilpasses og ændres til den nye situation. Jeg er fuldt ud klar ovar, at usikkerheden omkring OL og PL er frustrerende, men FEI ser proaktivt på alle de foranstaltninger, der skal træffes for at sikre, at alle får retfærdige og lige muligheder for at nå deres mål, samtidig med at man sikrer, at folks helbred og velvære altid kommer først.

 

 

Hestesporten bedre stillet end andre sportsgrene

I ridesporten er kvalifikationsperioden afsluttet og her står netop ridesporten i en bedre situation end mange andre sportsgrene, men der er stadig ryttere som ikke har opnået deres individuelle minimumskrav.

"Vi skal fortsætte vores forberedelser og være fleksible, hvor vi har brug for det, det gælder ting som omplanlægning af aflyste begivenheder og potentielt forlænge tidslinjen i forhold til at kunne opnå minimumskravene, uden at kravene i sig selv ændre sig", understreger FEI-præsidenten.

 

Ingemar de Vos understreger dersuden at der vil være kompromiser der skal indgås, og at alle er forpligtet til at finde den allerbedste løsning for samfundet og sporten:

"Modstandsdygtighed, beslutsomhed og dedikation er synonymt med ridesamfundet, og det er de værdier, vi bliver nødt til at omfavne nu mere end nogensinde før, for at overvinde de udstrakte konsekvenser af denne globale pandemi.

 

FEI er der for dig

"Lad mig være meget klar, FEI er her altid for dig. FEI-hovedkvarteret forbliver fuldt operationalt, og selvom vi arbejder fra vores hjem, vil vi fortsat give alle vores interessenter en professionel og proaktiv service, herunder regelmæssige opdateringer og omfattende informationer omkring Covid-19 og vores sport. Hvordan vi takler hver dag, og hvordan vi sammen finder løsninger, vil modveje de omkostninger der vil være i vores samfund. Denne følelse af solidaritet og denne dedikation er ikke kun vores mandat og vores mission, det er det, der definerer vores sport og hele FEI-familien", slutter Ingemar de Vos.

 

Billede

 

I et åbent brev til FEI's medlemmer og hestefolk generelt udtaler FEI-præsident Ingemar de Vossig om den ekstraordinære situation hestebranchen, og resten af verden befinder sig i, og udtrykker omsorg for alle der skal vide, at FEI er der for medlemmerne


Tilføjet d. 22-03-2020 kl. 09:18 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: Corona.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
07-11-20 DRF-udmelding ifm. nye restriktioner i Nordjylland
03-11-20 Ingen championatsfinaler i 2020
23-10-20 Nye Covid-19 restriktioner - hvad betyder de?
30-09-20 DRF nyt om Corona forbehold
25-09-20 Championatsfinalerne er aflyst
25-09-20 Corona nyt fra DIF
23-09-20 DRF Corona-retningslinjer
18-09-20 DRF om de nye corona restriktioner
18-09-20 Forbud mod at samles mere end 50 igen
09-09-20 Hvordan rammer Corona stramninger os?


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider