Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Nyttige informationer om Corona

På baggrund af myndighedernes seneste opfordringer med henblik på at inddæmme spredningen af Coronavirus yderligere, har DRF samlet en række nyttige informationer om, hvordan situationen kommer til at påvirke ryttere

 

Dansk Ride Forbund opfordrer alle til at læse al information fra DRF grundigt igennem samt til at holde jer løbende opdaterede via rideforbund.dk og DRF på Facebook.

 

Aktiviteter efter 26. marts fortsætter indtil videre som planlagt
Udmeldingen fra DRF omkring aflysning af stævner og begrænsning af aktiviteter gælder på nuværende tidspunkt kun til og med torsdag den 26. marts jf. den 14 dages periode, der er meldt ud fra myndighedernes side, og stævner/aktiviteter herefter aflyses/påvirkes altså ikke på nuværende tidspunkt. DRF holder sig løbende orienteret om situationen, og såfremt der kommer officielle anbefalinger om at forlænge de nuværende 14 dage, vil DFR informere yderligere herom. Men pt. skal alle regne med, at arrangementer efter 26. marts forløber som planlagt.

Undgå deltagelse i internationale stævner
DRF anbefaler, at man som rytter kraftigt genovervejer al international stævnedeltagelse de næste 14 dage. Det er vigtigt, at vi alle bidrager aktivt til at undgå yderligere smittespredning, og rejser man til udlandet, kan man både risikere selv at blive smittet samt ikke mindst at sprede smitten fra Danmark til andre lande og omvendt. Vælger man alligevel at tage afsted, bør man sørge for at holde sig løbende opdateret på retningslinjerne fra myndighederne, og især Udenrigsministeriets rejsevejledninger. De kan alle findes her:

- Coronasmitte.dk(indeholder bl.a. udførlig Q&A)
- Sundhedsstyrelsen:https:// http://www.sst.dk/
- Styrelsen for Patientsikkerhed:www.stps.dk
- Statens Seruminstitut:www.ssi.dk
- Udenrigsministeriet:https://um.dk/ (rejsevejledninger)

 

Følg også med i den globale udvikling i Corona-virus spredningen her

 

 

Aflyste stævner - hvad nu?
De kommende 14 dage må en række stævner desværre aflyses, og DFR er klar over, at det giver anledning til en masse frustrationer og spørgsmål, som DRF vil forsøge at håndtere og besvare så godt som muligt. DRF håber samtidig på tålmodighed og forståelse fra alle ryttere.


Som vi tidligere har meldt ud, skal klubberne naturligvis sørge for at tilbagebetale jeres indskud i forbindelse med aflysning af stævner i løbet af de næste 14 dage. I den sammenhæng opfordrer vi til, på tværs af ridesporten, at fokus holdes på det, der er vigtigt; at vi alle bidrager bedst muligt til at undgå yderligere spredning af Coronavirus, og at klubberne påvirkes mindst muligt økonomisk.

Kontakt til DRFs administration
DRF tager den nuværende situation meget alvorligt og vil i videst muligt omfang bidrage til at undgå yderligere smitte. Derfor har ledelsen i dag besluttet, at administrationens medarbejdere arbejder hjemmefra fra og med i dag og 14 dage frem. I kan dog stadig komme i kontakt med DRF, som I plejer, så savner I information på hjemmesiden, eller har I brug for anden hjælp, er I naturligvis velkomne til at kontakte DRF på mail eller telefon som vanligt - her kan I finde oversigter over relevante medarbejdere samt mailadresser og telefonnumre til de pågældende.

Hold øje med http://www.rideforbund.dk og DRF på Facebook
DRF vil løbende dele relevante informationer på rideforbund.dk samt på Facebook, og opfordrer alle medlemmerne om til at holde sig orienterede her.

 

Billede

 

På baggrund af myndighedernes seneste opfordringer med henblik på at inddæmme spredningen af Coronavirus yderligere, har DRF samlet en række nyttige informationer om, hvordan situationen kommer til at påvirke jer som ryttere


Tilføjet d. 13-03-2020 kl. 21:15 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: Corona.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
07-11-20 DRF-udmelding ifm. nye restriktioner i Nordjylland
03-11-20 Ingen championatsfinaler i 2020
23-10-20 Nye Covid-19 restriktioner - hvad betyder de?
30-09-20 DRF nyt om Corona forbehold
25-09-20 Championatsfinalerne er aflyst
25-09-20 Corona nyt fra DIF
23-09-20 DRF Corona-retningslinjer
18-09-20 DRF om de nye corona restriktioner
18-09-20 Forbud mod at samles mere end 50 igen
09-09-20 Hvordan rammer Corona stramninger os?


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider