Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

God start til Heltborg

Line Busk Heltborg der debutterer i de internationale klasser ved Dansk Varmblods Hingstekåring, lagde godt ud i dag med en første- og en andenplads med sine to heste i de to Small Tour afdelinger

 

Næsten dobbeltsejr

Dagens CSI2* Small Tour 125 cm er afviklet over to afdelinger, og det var lige ved og næsten, at Line Busk Heltborg løb med sejren i begge klasser. I den første afdeling lykkedes det med Ace of Beadeebell, hvor Line sikrede sig sejren med et ridt i tiden 51.54 sekunder.

 

I denne afdeling gik andenpladsen til Peter Thorup med Cali Frej, mens tredjepladsen gik til Celina Aabo med Casino Royal.

 

 

Sejr til Nikaita Aabo og andenplads til Line

I anden afdeling var det tæt på for Line med hendes anden hest Gaville, men hun måtte se sig slået af Nikita Aabo, som red en lynhurtig runde i tiden 54.19 sekunder med Chilano og dermed sejrede. Line endte altså som nr. 2 i denne klasse med en tid på 54.50 sekunder.

 

"Jeg er rigtig glad, det er første gang, jeg er med i Herning, så det er virkelig dejligt at starte så godt ud", fortæller en glad Line efter dagens præstationer.

 

På tredjepladsen i anden afdeling blev det Kit Møller Pedersen med Møllgaards Comtesse, som red fejlfrit i tiden 54.79 sekunder.

 

Billede

 

Line Busk Heltborg der debutterer i de internationale klasser ved Dansk Varmblods Hingstekåring, lagde godt ud i dag med en første- og en andenplads med sine to heste i de to Small Tour afdelinger (Arkivfoto:JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 05-03-2020 kl. 20:31 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider