Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Nyt koncept for ponyekvipager

Dansk Varmblod og Dansk Hesteforsikring lancerer et nyt koncept i forbindelse med Dansk Varmblods Hingstekåring - for her inviteres 30 kategori II-ponyekvipager til at dyste i Dansk Hesteforsikrings Kat. II Pony Trophy 2020

 

Nyt koncept ser dagens lys

Et nyt koncept ser dagens lys i forbindelse med Dansk Varmblods Hingstekåring 2020, for her inviteres 30 kategori 2-ponyer og deres ryttere til at dyste i Dansk Hesteforsikrings Kat. II Pony Trophy 2020. Dansk Hesteforsikring har i mange år været hovedsponsor for Dansk Varmblods Hingstekåring.

 

Det foregår lørdag den 7. marts under Hingstekåringen i Herning.

 

 

Hvem inviteres?
Det er ekvipager fra Sølvfinalen for kategori 2-ponyer under Christmas Show Warm Up for ponyer der inviteres til at ride. Foruden disse ekvipager udstedes der wildcards til de to bedste kategori 2-ekvipager i klasse 36 ved Djursland Rideklubs C-stævne i februar 2020, ligesom de 2 bedste kategori 2-ekvipager fra klasse 13 ved Brande Sportsrideklubs C-stævne i februar også får et wildcard.

 

Afvikling af konceptet
Hver rytter må ride en kategori 2-pony og klassen afvikles i en LA1*. Der rides efter metoden S3, med omspringning på fejl og tid. Det vil altså sige at hovedrunden er en stilspringning og de ti bedste ekvipager kvalificeres til omspringningen, hvor der rides på fejl og tid.

 

Flotte ærespræmier fra Trolle Company
Der er noget at ride om for de inviterede ekvipager, for Trolle Company har sponsoreret flotte præmier til de 10 bedste i klassen.

 

  1. Førstepladsen vinder en Samshield Shadowmatt ridehjelm med shimmer top (værdi 3500 kr.)
  2. Anddenpladsen vinder en Cavalleria Toscana Stævnejakke (værdi 2500 kr.)
  3. Tredjepladsen vinder Incrediwear Equine Circulation Standing Wraps, samt circulation bandager (værdi 1500 kr.)
  4. Fjerdepladsen vinder eQuick Elight for- og bagbensgamacher (værdi 1000 kr.
  5. Femte til tiendepladsen vinder et gavekort på 500 kr. til Trolle Company

Billede

 

Dansk Varmblod og Dansk Hesteforsikring lancerer et nyt koncept i forbindelse med Dansk Varmblods Hingstekåring - for her inviteres 30 kategori II-ponyekvipager til at dyste i Dansk Hesteforsikrings Kat. II Pony Trophy 2020

 


Tilføjet d. 22-02-2020 kl. 20:00 af i kategorien Ridesport.
Tags: Poy Trophy.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider