Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Nordic Ice Games 2020 skudt igang

Så er det største istølt-stævne til dato skudt i gang til en spændende dag med is-heste i Frederikshavn, hvor der er totalt udsolgt på tilskuerrækkerne til det populære heste.show, der også tiltrækker sig stor opmærksomhed udenfor landets grænser

 

Største af sin slags

Igen i år vil der blive klappet og hujet bravt af den islandske hest, når islandske hestehove dundrer på spejlglat is i Frederikshavn den 1. februar. Sådan introduceres stævnet på islandshest.dk, som tillige omtaler stævnet som det største danske istølt-stævne til dato, der også har trukket udenlandske deltagere til.

 

Ved Nordic Ice Games 2020 dystes der i femgangsklassen 5.1 Ice Special, firgangsklassen 4.1 Ice Special og tøltklassen Ice Tölt. Både Sverige, Norge, Tyskland og Danmark er repræsenteret i ikke mindre end 70 starter.

 

 

Populær og seervenlig hestesport

Islændersporten har formået at opnå noget som de øvrige hestesportsgrene er udfordret på og kæmper for at gøre efter. Der er ydet et stort stykke arbejde, en stor satsning og mange kræfter fra arrangørernes side på overværelse og TV-dækning af eventen, på at gøre netop denne event til en populær publikumsport. Det er i den grad lykkedes.

 

Alene sidste år nåede tv-transmissionen ud til mere end 30.000 seere i mere end 37 forskellige lande, og eventen transmitteres også i år på livestreaming.

 

Showet har skiftet navn

For at styrke den internationale positionering og øge appeal og eksponeringen af eventen uden for landets grænser, har showet derfor også skiftet navn fra Istølt til Nordic Ice Games.


"Det er lykkedes i kraft af en stor investering med produktion af en professionel live TV-stream, som gennem de seneste to år har været tilbudt alle islandshestefolk på nettet, fortæller Jan Michael Madsen, arrangør af Nordic Ice Games'", til islandshest.dk.

 

Læs mere om arrangementet og se programmet her

 

Billede

 

Så er det største istølt-stævne til dato skudt i gang til en spændende dag med is-heste i Frederikshavn, hvor der er totalt udsolgt på tilskuerrækkerne til det populære heste.show, der også tiltrækker sig stor opmærksomhed udenfor landets grænser


Tilføjet d. 01-02-2020 kl. 10:23 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
04-02-10 Istølt i Frederikshavn; et vintereventyr


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider