Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Mistanke om fusk med OL-kvalifikationer

Efter udmeldelse af hvilke nationer der har opnået kvalifikation til OL i springning, er der nu rejst tvivl om, hvorvidt kvalifikationerne er opnået på fair grundlag. FEI er efter sigende i færd med at undersøge om dette er tilfældet

 

Springrytteres mistænkelige OL-kvalifikation undersøges af FEI

Efter sigende undersøger FEI tvivlsspørgsmålet der opstået i forbindelse med en række springrytteres kvalifikation til OL i Tokyo, hvis kvalifikationer nu undersøges nærmere. Mistanken er opstået på baggrund af springrytternes deres deltagelse i en række kvalifikationsgivende stævner, der har fundet sted lige op til afslutningen af kvalifikationsperioden.

 

Store rangliste hop

Flere ryttere har således kunne klatre betydeligt op ad OL-ranglisterne på kort tid, idet de har kunne høste værdifulde point i stævner, hvis der kun har været få deltagere. Det har krittikere fundet mistænkeligt, hvorfor sagerne nu undersøges af FEI.

 

 

De formodede svindelberørte ryttere er ryttere fra bl.a. Sri Lanka, Syrien og Jordan, der bl.a. har fortrængt Hong Kong og de Forenede Arabiske Emirater fra deres pladser, som de havde opnået ved længerevarende stabile resultater i op til femstjernede springkonkurrencer. To af rytterne der var til start ved stævner i Villeneuve-Loubet i Frankrig hoppede bl.a. mere end 400 pladser på ranglisten i kraft af deres deltagelse i konkurrencen, der var blevet arrangeret med kort varsel.

 

FEI uder pres

FEI er derfor under pres i forhold til krav om at annullere en række tildelte olympiske pladser i springdisciplinen, da nogle ryttere antageligt har opnået deres pladser ved deltagelse i sidste-øjebliks stævner, som kun har inviteret få ryttere fra specifikke lande, og hermed har skubbet andre ryttere væk fra de kvalificerende pladser, uden at de har kunnet stille noget op.

 

Fristen for OL-kvalifikation var den 31. december, men direktør for International Jumping Riders Club (IJRC) Eleonora Ottaviani mener, at rankingformularen kan udsættes med henvisning til punktet "svindelnummer", og har derfor anmodet om et hastemøde med FEI, som pr. 4. februar automatisk generere invitationerne i henhold til ranglisterne.

 

Billede

 

Efter udmeldelse af hvilke nationer der har opnået kvalifikation til OL i springning, er der nu rejst tvivl om, hvorvidt kvalifikationerne er opnået på fair grundlag. FEI er efter sigende i færd med at undersøge om dette er tilfældet


Tilføjet d. 29-01-2020 kl. 10:57 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider