Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Endnu en GP-hest til Lea Torabi

Juniorrytter Lea Torabi har fået endnu en uddannet Grand Prix hest i sin stald, som fremtidig læremester. Hesten det drejer sig om er den 15-årige Luisitano Roberto des Frettes, der er solgt af den svenske Grand prix-rytter Charlotte Haid-Bondergaard

 

Endnu en GP-hest til Lea Torabi

Juniorrytter Lea Torabi har fået endnu en uddannet Grand Prix hest i sin stald, der skal fungere som hendes læremester ved overgangen fra pony. Købet drejer sig om den 15-årige Luisitano Roberto des Frettes, der er solgt af den svenske Grand prix-rytter Charlotte Haid-Bondergaard.

 

Overgangen til hest kan være svær

Tidligere ponyrytter Lea Torabi får alle de bedste forudsætninger for at klare overgangen til stor hest bedst muligt. Lea Torabi har haft stor succes som ponyrytter, hvor hun bl.a. de seneste år har redet på internationalt niveau på ponyerne Spatacus og Andor BKO, men som bekendt kan det være en vanskelig overgang for mange ponyryttere at skifte op til stor hest, når de kommer op i junior-rækkerne, hvis ikke de har godt uddannede heste til rådighed.

 

 

Dette problem løber Lea Torabi næppe ind i. For knapt en måned siden solgte svenske Charlotte Haid-Bondergaard hesten Amaranth til danske Lea Torabi, der ved årsskiftet trådte ind i sit første junior år. Nu har Torabi i følge Eurodressage, igen besøgt Haid-Bondergaard og i den forbindelse købt yderligere end Grand Prix-hest, nemlig hesten Roberto des Frettes.

 

Roberto des Frettes er en 15-årige lusitano, der blev erhvervet af svenskeren i Frankrig i 2013, og sidenhen har parret deltaget i mange internationale stævner og flere World Cup kvalifikationer - også på dansk jord. Ekvipagen deltog nemlig sammen ved World Cup stævnet i Herning i 2017.

 

Bytte bytte købmand

Ponyen Andor BKO har som en naturlig del af Lea's overgang til at ride stor hest, også fået ny rytter. Det er nemlig Haid-Bondergaards datter, Mary Sophie som skal ride denne, mens Roberto des Frettes bliver Leas læremester. Det tegner til at blive et rigtigt godt bytte for dem begge, og der er tillige antageligt en aftale om, at Roberto des Frettes skal hjem igen til Sverige, engang når han ikke længere skal være Leas læremester.

 

Billede

 

Juniorrytter Lea Torabi har fået endnu en uddannet Grand Prix hest i sin stald, som fremtidig læremester. Hesten det drejer sig om er den 15-årige Luisitano Roberto des Frettes, der er solgt af den svenske Grand prix-rytter Charlotte Haid-Bondergaard (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 22-01-2020 kl. 12:13 af i kategorien Ridesport.
Tags: Lea Torabi.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider