Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ny hest og samarbejdspartner til Bredow-Werndl

Den tyske dressurrytter og bronzemedaljevinder Jessica Bredow-Werndl, har indledt samarbejde med det franske stutteri Haras de Malleret og har overtaget uddannelsen af hoppen Forsazza med henblik på Grand Prix niveau

 

Nyt samarbejde

Den tyske dressurrytter og EM bronzemedaljevinder i kur Jessica Bredow-Werndl, har indledt et nyt samarbejde med det store franske stutteri Haras de Malleret, og har foreløbigt overtaget uddannelsen af hoppen Forsazza de Malleret (e. For Romance /Sarkozy / Don Davidoff) med henblik på Grand Prix niveau.

 

Forsazza de Malleret - nyt dressur-prospekt

Forsazza de Malleret er en 7-årig oldenburg hoppe, der er avlet af Paul Schockemohle. Den mørkebrune hoppe er kun let redet og flytter nu til Von Bredow-Werndl's stald i Aubenhausen i Tyskland, hvor hun vil fortsætte sin uddannelse til international FEI-hest.

 

 

"Denne hoppe var i stand til at vinde Jessica's heart og de klikkede sammen øjeblikkeligt da Jessica kom til Malleret" oplyser stutteriets direktør Gérald Martinez til Eurodressage. "Forsazza vil nu blive et par år i Aubenhausen med henblik på forberedelse til Grand Prix niveau"

 

Bredow-Werndl udtaler selv følgende om hoppen: "Forsazza var den hest hos Malleret, som jeg havde en super forbindelse med fra første sekund. Hun er smuk, sensitiv, let på benene og har et super bagparti. Jeg er så spændt på hvorledes hun udvikler sig".

 

Jessica vil nu bruge lidt tid på at lære Forsazza at kende, og vil langsomt bruge tid på at bygge hoppen op med hjælp fra hendes assisterende træner Raphael Net.

 

Billede

 

Den tyske dressurrytter og bronzemedaljevinder Jessica Bredow-Werndl, har indledt samarbejde med det franske stutteri Haras de Malleret og har overtaget uddannelsen af hoppen Forsazza med henblik på Grand Prix niveau. Her ses Jessica Bredow-Werndl på hesten Zaire-e i Herning.(Foto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 21-01-2020 kl. 13:15 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider