Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

21-årig DV går GP i Wellington

Den danske DV-vallak Elmegårdens Marquis slår ny rekord under Global Dressage Festival i Wellington, Florida. Med sine 21 år, er han den ældste hest nogensinde til at deltage på internationalt CDI-niveau ved den store dressurfestival, og er blandt de absolut aktive ældste Grand Prix heste i verden

 

Alderspræsident

Elmegårdens Marquis - en ægte danskavlet DV vallak efter Michallino og Lucky Light), skaber opmærksomhed og respekt ved den store Global Dressage Festival, der afvikles i disse uger i USA's hestemekka Wellington med en usædvanlig rekord.

 

Elmegårdens Marquis er nemlig ikke mindre end 21-år gammel, og går stadig Grand Prix på internationalt CDI-niveau. Han er hermed den ældste hest nogensinde der har deltaget på CDI niveau ved Global Dressage Festivalen, og blandt verdens absolut ældste aktive Grand Prix heste.

 

 

Marquis - still going strong

Det er Joanne Vaghan, der rider og ejer den 21-årige hest på internationalt CDI-niveau, og hun oplyser at han ikke virker som om han har tænkt sig at der skal laves om på det.

 

"Max2 [reg. som Marquis kaldes] er rigtig godt kørende og giver ingen tegn på at han ønsker at stoppe" fortæller Joaanne Vaughan til Dressage-news.

 

Ikke nem - men sej

Joanne bor til daglig i Tyskland og rider under Georgiens flag, og har ejet Marquis siden han var seks år gammel. Han har ikke været en nem hest, hvilke mange brækkede knogler i Joannes krop vidner om, men de har haft mange fantastiske år sammen.

 

Joanne har selv konkurreret den danskavlede vallak i Florida hver vinter siden 2014.

Emegårdens Marquis blev udlånt til storbritanniens dressurhold i 2011, der vandt guld. Briitiske Emilie Faurie red Marquis for Joanne 2010, med højdepunktet ved EM i Rotterdam.

 

Jeanne begyndte selv at ride hesten I 2013. Siden da har parret deltaget ved WEG i Normandiet i 2014, i Tryon i 2018 og EM i Gøteborg i 2017 og Rotterdam i 2019. Sammen har de haft imponerende 122 CDI-starter inklusive den trestjernede Grand Pric og Specialen i den forgangne weekend i Wellington.

 

 

Billede

 

Den danske DV-vallak Elmegårdens Marquis slår ny rekord under Global Dressage Festival i Wellington, Florida. Med sine 21-år, er han den ældste hest nogensinde til at deltage på internationalt CDI-niveau ved den store dressurfestival, og er blandt de absolut aktive ældste Grand Prix heste i verden. Marquis still going strong


Tilføjet d. 13-01-2020 kl. 12:40 af i kategorien Produktnyt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
27-08-10 Danske heste til VM


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider